onsdag, december 12, 2018

Vision, mission og værdier

Vi vil være det medie i Norden, der bedst omfavner hele startupmiljøet fra stifter til CEO, fra enmandsforetagende til vækstvirksomhed og fra bootstrapping til unicorn. Vi vil være den platform, hvor iværksættere, investorer, organisationer og corporates kan få de vigtigste nyheder, læse portrætter af nye, spændende startups og kendte ansigter, få baggrund i form af videoer og features, få indblik i jobs og muligheder og få guides til at blive en stærkere startup.

Gennem internationale partnerskaber, vores lokale satellitredaktioner, fair og nysgerrig journalistisk og et engageret community omkring TechSavvy Media vil vi holde dig opdateret om miljøet hele vejen rundt.

Vi er pålidelige, engagerede og indsigtsfulde. Vi beretter fair og giver taletid til små såvel som store virksomheder. Vi er kritiske, men giver også plads til fascinationen og begejstringen ved at være en del af startupmiljøet, fra tidlig startup til etableret virksomhed.

Hvad kan jeg læse på TechSavvy Media?

TechNews

TechNews er som navnet antyder de hurtige nyheder, overblikket over det nordiske startupmiljø og de små virksomhedsportrætter. TechNews holder dig opdateret dagligt.

TechReads

TechReads er vores featurestof, longreads, longform – kald det, hvad du vil. TechReads tager sig tid til at udbrede portrætterne, fortælle iværksætterrejsen både på skrift, visuelt og med lyd og lade eksperterne komme til orde. Vi dykker ned i miljøet, undrer os og graver lidt dybere.

TechCareer

TechCareer har fokus på rekruttering inden for startups og tech i Danmark, men her vil du også kunne finde jobs i resten af Norden og Europa. Læs mere om stillingerne og virksomhederne fra medarbejdernes synspunkter. Kommentér og del med dit netværk, så vi kan få endnu mere gang i iværksættergryderne.

TechHack

I TechHack kan du finde guides og how tos, som kan hjælpe dig videre som stifter, iværksætter eller entreprenør. Her giver andre startups, eksperter og organisationer deres bedste råd videre og deler viden på tværs af brancher og niveauer.