You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Gaest.com indgår partnerskab med vandflyveren

@rasmus

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Gaest.com og Seaplanes.

Det bliver nu muligt at booke både flybillet og mødelokale i samme ombæring. En fælles mission gjorde samarbejdet imellem de to virksomheder oplagt. For mødebookningsstartuppet er det et skridt på vejen til at opnå større strategiske mål.

Ombord på Nordic Seaplanes vandflyver sidder passagererne bag deres Lenovo laptops. Vi har netop forladt Københavns havn, og selvom flyveturen til Aarhus er kort, skal tiden udnyttes. De fleste har allerede iført sig de udleverede Bose hovedtelefoner, der reducerer motorernes brølen til en sagte brummen.

45 minutter senere lander flyet i Aarhus. Erhvervsfolkene fordeler sig i de taxier, der på forhånd er booket ved check-in i København, og kører hurtigt videre. Måske i retning af et mødelokale booket igennem Gaest.com.

Mødelokalernes svar på Airbnb har indgået et partnerskab med Nordic Seaplanes. Det betyder at travle forretningsrejsende nu kan booke vandflyver og mødelokaler i samme ombæring.

En fælles mission

Partnerskabet imellem Nordic Seaplanes og Gaest.com ligger lige til højrebenet ifølge Anders Boelskifte Mogensen, CEO i Gaest.com. Først og fremmest fordi de to produkter mathcer hinanden, men også fordi firmaerne bag arbejder ud fra samme mission: deres kunders arbejdstid skal optimeres.

”Med vandflyveren kommer du hurtigt frem og tilbage mellem København og Aarhus, og hos Gaest.com booker du hurtigt og effektivt et mødelokale i inspirerende rammer, så du er klar til at gå i gang, når du lander.” Forklarer Anders Boelskifte Mogensen, CEO i Gaest.com.

Et af Gaest.com mødelokaler
Et af de mødelokaler der udbydes på mødelokaleplatformen

Topledere bruger i gennemsnit 17 timer på at sidde i møde om ugen. Det er med andre ord et segment, der byder al tidsoptimering velkommen. CEO ved Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm, mener at det nye samarbejde kommer deres kunder til gode på netop det parameter.

”For os er det helt afgørende, at vi ikke kun bringer kunderne fra én lufthavn til en anden hurtigst muligt, men også er med til at sørge for, at de har det nemt, når de når frem til deres destination – hvad enten det handler om mødefaciliteter eller transport videre, og derfor er vi rigtig glade for samarbejdet,” siger Lasse Rungholm, CEO Nordic Seaplanes.

Flere højtflyvende samarbejder på vej

Når man booker sin rejse til udlandet, bliver man tilbudt billeje ved Avis og hotelleje ved Booking.com. Men forretningsrejsende må stadig ordne mødebookningen igennem mere tidskrævende kanaler. Det vil Gaest.com nu ændre på.

”Forretningsrejsende udgør hovedparten af de fleste flyselskabers kundegrundlag. Men alligevel er det første gang, at et flyselskab tilbyder bookning af mødelokaler i samme online flow.”

Læs også: Gaest.com udfordrer traditionel mødebookning

Samarbejdet med Seaplanes er i samme ombæring også en prøveballon, der skal gøre Gaest.com klogere på, hvordan de skaber værdi for forretningsrejsende.

”Læringen herfra vil vi tage med videre til nye og større samarbejdsrelationer. Ikke kun i Danmark, men også internationalt set. Vi har så småt startet på en dialog med regionale flyselskaber, der dækker de markeder, vi er stærke i, og over tid kan vi forhåbentlig også skabe værdi for de store internationale selskaber.” 

Laserfokuseret eksponering for Gaest.com

For Anders Boelskifte handler samarbejdet om at brande Gaest.com. Men endnu vigtigere er den eksponering der følger med samarbejdet. For selvom der er i underkanten af 20 passagere ombord på flyvningerne, så tror han på at det er de helt rigtige.

”Vi har godt fat i early adopters, og vækster stærkt måned for måned, men vi har også et stort fokus på at få flere bookinger fra de større virksomheder. Det håber jeg vi kan opnå ved at vise, hvordan vi kan skabe værdi for dem i en rejsesituation. Seaplanes har adgang til en lang række stærke erhvervsledere. Dem vil vi naturligvis gerne eksponeres overfor.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY