You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Indstil dine iværksætterfavoritter inden fredag

@jakob

Det er tiende år i træk at IVÆKSTprisen hylder Danmarks iværksættere. Igen i år er der en ny kategori og så vil der være mere tech end tidligere. Nomineringerne lukker d. 29. september. 

Igennem de sidste ti år har iværksættere og små virksomheder været med til at hædre deres rollemodeller ved at kåre de bedste iværksættere og virksomheder inden for deres kategorier. Hvert år har kategorierne været forskellige for at følge tidens trends og i år kåres årets startup/corporate collab eksempelvis.

Antallet af nomineringer er der ikke ændret ved. Så igen i år skal der findes vindere i syv kategorier.

Iværksættermiljøets pris

Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle. “IVÆKSTprisen Vi tør hædre de helt små med den stærke vækst eller historie. Det betyder også, at de fleste store succeser starter med en IVÆKSTpris-nominering. Der er alt for mange priser, der afgøres af gamle støvede juryer eller uigennemskuelige nøgletal”, siger direktør Peter Kofler.

IVÆKSTprisen er i den grad en afspejling af det der rører sig ude i samfundet, og med et fokus på det aktuelle, følger prisen naturligvis også udviklingen inden for tech. Et tilbageblik på de nominerede de seneste to år viser, at de brancher der prægede feltet af kandidater inden for tech i 2015 var med- og biotech samt deleøkonomi. I 2016 spillede deleøkonomien igen en stor rolle, men også fintech blev præsenteret af hele to virksomheder i MyMonii og Coinify.

I år forudser IVÆKST selv, at IVÆKSTprisen vil komme til at se meget mere til fintech samt robotics, droner, IoT, big data, AI end hvad vi hidtil har gjort.

Indstil dine iværsætterfavoritter – eller dig selv: www.ivækstprisen.dk

Du kan indstille dine bud frem til fredag d. 29. september.

 

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY