You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

2022 Stage Themes

@Redaktionen

Af Kay Michelsen, programchef hos TechBBQ.


I år er det tiende gang, at TechBBQ skaber røre på den skandinaviske tech-startup-scene. Det hele startede som et ægte initiativ, der gik ud på at samle ligesindede iværksættere for at udveksle idéer og fejre deres succeser. Siden da er topmødet vokset på mange måder, lige fra deltagerne, mødestedet og programmet til en begivenhed, der er rig på muligheder og viden.

Det er mere end bare et tema

Kay Michelsen – der er programchef hos TechBBQ – reflekterer:

“Programmet er en af de mange drivkræfter for vidensdeling og fællesskabsopbygning, som vi har på TechBBQ. På den ene side er det vigtigt at afspejle triumferne i vores økosystem og de banebrydende idéer og teknologier, der opstår i denne tid, og på den anden side er det en måde at forbinde folk på gennem indhold og videndeling. Følelsen af “du er ikke alene” er stærk på TechBBQ, uanset om det er gennem udforskning af udfordringerne ved at skalere internationalt, mental sundhed som stifter eller navigering i denne økonomiske nedgang, håber vi, at det at samle samfundsaktører under ét tag for at dissekere en række udfordringer giver en stærkere følelse af fællesskab generelt.”

Sæt den rigtige tone

For at skabe en mindeværdig og unik oplevelse er det vigtigt at vælge hovedtemaet flere måneder før den egentlige begivenhed. I begyndelsen af november 2021 satte Kay Michelsen sig ned og undersøgte det potentielle tema for TechBBQ 2022. Kay uddyber den indledende proces:

“Da vi langsomt gik ind i den post-pandemiske æra, trådte vi ind i den anden side af historien, hvor der samtidig var en række samtidige skift i vores verdener, som vi skulle tage fat på – fra kritiske spørgsmål om klimaændringer til metaverset og videre.”

Opdagelse: En ukendt verden dukker op

Det overordnede tema for dette års topmøde omhandler vores behov for at opdage og omfavne selve kernen i det, der gør os til mennesker.

Kay forklarer: Vi som individer og som “civilisation” er altid på udkig efter nye horisonter og svar på, hvad der ligger foran os. Uanset om det er Covid-19, krigen i Ukraine, kunstig intelligens eller klimaet. TechBBQ er det sted, hvor vi kan finde ud af det sammen. En ting, der altid har været sandt i vores menneskelige natur, er vores trang til at opdage, være nysgerrige og innovere for at løse problemer, der er relevante for os; fra de tidligste jagt- og indsamlingsredskaber, vi havde “helt tilbage i tiden”, til de fremskridt, vi gør nu for at løse både hverdagens og globale udfordringer. TechBBQ er stedet, hvor vi kan tage denne vilje til at opdage noget, så vi i fællesskab kan skabe en bedre, mere bæredygtig og retfærdig fremtid.”

TechBBQ’s egne opdagelser

Hovedtemaet afspejler også en rejse med vækst og udvikling af stiftere, virksomheder og startup-økosystemet.

Kay forklarer, hvad det betyder for TechBBQ som organisation:

“Vi er i gang med et nyt kapitel med et større hold, et større sted og større mål. Vi ønsker at dele og indsamle erfaringer fra hinanden, udforske nye partnerskaber og opbygge virksomheder, der vil bringe os endnu et skridt fremad.”


Temaer på scenen:

Én verden: Vi har alle hørt, at der ikke findes nogen “Planet B”, så hvad er den nuværende og fremtidige tilstand for vores “Planet A”? Dette tema anerkender, at vi alle er ansvarlige for udformningen af den ene verden, som vi har, politisk, miljømæssigt og socialt. Vi lever i en verden af sammenfiltring, så når vi taler om verdens nuværende og fremtidige tilstand, må vi overveje alle de facetter, der har indflydelse på dens udformning.

Byggeriets forretning: Dette tema ser på byggeklodserne i startup-livet, hvor vi vil undersøge de udfordringer, løsninger og muligheder, der opstår, når man forsøger at opbygge succesfulde virksomheder og nye ventures. Fra prototypeudvikling og pengeindsamling hele vejen til rekruttering og tilbageblik – vi har styr på det hele, så du kan føle dig sikker på at tage springet fremad. Fra den nyeste SaaS-virksomhed eller en stifter, der er ved at slå rekrutteringsspillet ihjel

Techno Sapiens: Dette tema ser på de store bevægelser og forandringer inden for teknologien og stiller spørgsmålstegn ved den indvirkning, det har på vores måde at navigere i vores oplevelser. Samtidig må vi erkende, at teknologi ikke bare sker for os. Vi har en rolle at spille i idéudviklingen, skabelsen og indførelsen af disse mekanismer i verden. Det er technosapiens livscyklus. Fra biohacking til meditationsapps, NFT’s og videre

Bevægelser og rystelser: Hvem er pionererne i vores tid? Hvem er de mennesker, der forstyrrer branchen eller udfordrer den måde, vi som mennesker ser verden foran os på? På TechBBQ elsker vi at hylde de personer, der har rykket sig, og som provokerer status quo og beder os alle om at tænke lidt anderledes. Dette tema handler om at udnytte den verdensomvæltende udvikling og forstå konsekvenserne af forstyrrende idéer, samtaler og teknologier.

FREE E-PAPER:
Get "The Danish Startup Bible"

…you will also be signed up for our weekly newsletter with the latest news and stories from the Danish startup-ecosystem!

Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen!
Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY