6 danske sportstech startups som du bør holde øje med

Med hjælp fra DGI Impact og DIF Innovation Lab har vi fundet 6 fremadstormende sportstech-virksomheder fra det danske økosystem, som man bør holde øje med de kommende år.

Med hjælp fra DGI Impact og DIF Innovation Lab har vi fundet 6 fremadstormende sportstech-virksomheder fra det danske økosystem, som man bør holde øje med de kommende år.

Startups som Trackman, Endomondo og Veo har allerede vist, hvordan succes i den hurtigtvoksende sportstech-industri kan se ud.

En myriade af nye, unge sportstech-startups er lige nu i gang med at blive den næste, store succeshistorie fra Danmark. Med hjælp fra DGI Impact og DIF Innovation Lab har vi fundet 6 af de mest lovende startups lige nu.

(Og hvis du synes, vi har overset nogle vigtige startups, må du meget gerne hjælpe os med at tilføje dem til vores database lige her: https://joeul8qiozb.typeform.com/to/nwB9fO3w)


SwimCam

Kamera der hjælper svømmere med at forbedre teknikken

SwimCam er et vandtæt camera der gør det muligt for svømmere at streame video fra deres træning til en app i løbet af få minutter – ved bare at trykke på en knab og uden der skal trækkes kabler.

På den måde kan svømmerne få feedback på deres træning hver dag og kan dermed forbedre deres teknik med hjælp fra videomonitorering og en app designet for svømmeren uden at træneren konstant behøver at være involveret.


ClimbAlong

En app der digitaliserer klatreruter

ClimbAlong er en app der ønsker at ændre klatring ved at digitaliserer klatreruter med hjælp fra en teknologi, som virksomheden kalder “M.A.G.I.C.”.

Virksomhedens kunstige intelligens kan finde enhver klatrerute på et billede og oprette en model ud fra billeder, som giver brugeren adgang til al nødvendig information om ruten – så som start- og slutgreb, sværhedsgrad og forskellige zoner.


Replay Institute

Taktisk software og VR-træning

En vigtig del af at være professionel fodboldspiller er evnen til at læse spillet og tage de rigtige beslutninger på splitsekunder. Replay Institute gør det muligt at træne den evne med hjælp fra en fodboldbane i Virtual Reality (VR).

Det giver spillere og trænere mulighed for at diskutere og træne specifikke situationer i kampen allerede inden de sker – takket være VR.


Hubbster

En social sportsklub i en boks

Hubbster ønsker mere leg i byen ved at gøre det til en integreret del af det urbane liv i form af sine ‘Hubs’; on-demand bokse med udstyr til leg og sport, som er tilgængelig alle døgnets timer.

Brugerne finder og får adgang til et hub med hjælp fra en app, som også tilføjer et social lag, hvor de kan invitere vennerne til at være med til et spil.


Zoles

3D-printede såler

Alle mennsker er forskellige, så hvorfor skal vi tvinge vores føder ned i standard-sko? Det spørgsmål har antændt vækstrejsen hos startuppet Zoles, som nu har fundet en løsning i form af 3D-printede såler.

Virksomheden scanner og kortlæggerne fødderne på hver enkelt kunde, tilpasser designet af sålen og 3D-printer den for at give den perfekte, skræddersyede oplevelse.


Spraino

Sportstape med særlig friktion til indendørs sport

Ankelskader er en stor udfordring i indendørs sport som håndbold, badminton og volleyball. Spraino har fundet ud af, at den mest effektive måde at løse problemer er med en special type tape, som forbedre friktionen.

Gennem intensiv research har virksomheden udviklet sin særlige ‘Tribo’-tape, som reducerer antallet af seriøse ankelskader med næsten 60 procent.


Hjælp os med at finde flere fremadstormende sportstech-startups, som vi bør holde øje me!

…alt du skal gøre er at udfylde typeformen her:

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY