You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Aarhus-startup bliver til en spydspids på det nordiske marked som følge af nyt partnerskab

@Adam

Aarhusianske WakeupData har markeret sig så stærkt på feed management, at den store hollandske e-handelsplatform Channable har opkøbt virksomheden.

Aarhusianske WakeupData har markeret sig så stærkt på feed management, at den store hollandske e-handelsplatform Channable har opkøbt virksomheden.

Hollandske Channable har købt danske WakeupData for at blive førende i Norden på product feed management.

WakeupData har i løbet af de seneste 10 år udviklet en række værktøjer, der gør det nemt for brands og butikker at markedsføre produkter på online markedspladser, i søgemaskiner og på sociale medier med mere.

Samtidig med at værktøjerne passer godt til Channables digitale marketing platform, så får de nu deres første fysiske afdeling i Danmark, i hjertet af Aarhus.

I dag er WakeupData førende i Norden på product feed-management, og derfor var virksomheden et oplagt emne for den hollandske multichannelplatform Channable:

“Vi ser meget frem til at gøre brug af WakeupDatas tools og talenter og bygge videre på vores markedsledende løsninger. Vi har været i fair konkurrence med hinanden i flere år, men vi deler vision og værdier, og derfor har købsprocessen føltes helt naturlig,” forklarer Rob van Neuen, CEO hos Channable.

Fra vækst til nordisk markedsleder

For 10 år siden var det ikke mange der vidste hvad product feed-management var, men et behov, der opstod hos kunderne i marketingbureauet Web2Media i Aarhus, i takt med at søgemaskiner som Google voksede sig store på e-handel.

Web2Media allierede sig med udvikleren Dennis Cassøe, og byggede product feed-løsningen ovenpå hans software og etablerede sammen med ham WakeupData. i dag er de blevet blandt de foretrukne partnere for professionelle marketingbureauer i Norden, og man servicerer i dag tæt på halvdelen af de store kunder i Norden inden for product feed management.

“Med Channables stærke platform og store ressourcer får vi det bedste udgangspunkt for at udvikle os og hjælpe vores kunder. Det bliver nemt at fusionere, fordi Channable driver virksomhed, nøjagtig som vi selv ville gøre det, hvis vi havde den størrelse,” siger Steffen L. Jørgensen, CEO og partner i WakeupData.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY