You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Aarhus-stiftede Humio rejser 140 mio. kroner til sin log data-platform

@Redaktionen

På få år har Humio udviklet sig fra et aarhusiansk startup til en global magtfaktor indenfor log data. Ny investeringsrunde giver virksomheden 140 mio. kroner til vækst fra Dell Technologies Capital.

På få år har Humio udviklet sig fra et aarhusiansk startup til en global magtfaktor indenfor log data. Ny investeringsrunde giver virksomheden 140 mio. kroner til vækst fra Dell Technologies Capital.

Siden Humio blev stiftet i Aarhus i 2016 er det gået stærkt. I 2018 trettendoblede de omsætningen, i 2019 landede de en investering på 59 mio. kroner, og i dag tæller kundeportføljen blandt andet Microsoft, Bloomberg og den aarhusianske neobank Lunar.

Hovedkvarteret er flyttet til London, og Humio er i dag den eneste log management-platform der tilbyder udviklere, it- og sikkerhedsteams overblik i realtid via logdata. Og det har sikret dem en investering på 20 mio. dollars – svarende til næsten 140 mio. kroner – i en Serie B runde, som ledes af Dell Technologies Capital og har de eksisterende investorer fra Accel med i runden.

“Humios next-generation tilgang til log storage, analyse og magement-arkitektur gør store, globale virksomheder i stand til at analysere logs i realtid til en brøkdel af den pris, som eksisterende teknologier med årtier på bagen kan. Nogle af verdens største virksomheder bruger allerede Humio på tværs af hele organisationen, og vi er glade for at hjælpe Humio på deres rejse mod at demokratisere log-analyse,” siger Deepak Jeevankumar, managing director i Dell Technologies Capital.

Investeringen bringer den totale investeringssum i startuppet op på 32 mio. dollars – svarende til 220 mio. kroner. Den nye kapitalindsprøjtning skal bruges til at øge virksomheden evne til at følge med den globale efterspørgsel og udvide udviklingen af både self-hosted- og SaaS-produkter.

En flod af bagvedliggende data

Når software, servere og systemer kører, producerer de stort set allesammen løbende og helt automatisk en sværm af log-filer. Logs der med tidskoder dokumenterer hændelser i systemet.

Med en log management-platformen fra Humio, bliver der kontinuerligt indsamlet data fra log-filerne om, hvad der sker på tværs af en virksomheds infrastruktur. Data der kan hjælpe med alt fra at identificere performance-problemer, holde styr på nedetid og cyber-trusler og forstå brugeradfærdi i systemerne.

Og for Netlify, der bruger Humio, betyder bedre indsamling, at virksomheden får større værdi af log-dataen.

“Humio sætter mit team i stand til at tage aktive beslutningen om ændringer i vores system med fuld selvtillid, fordi de ved, vi har al den information, synlighed og indsigt, der er nødvendigt,” siger Ryan Neal, director of infrastruture i Netlify.

Chef teamet i Humio fra venstre til højre Christian Hvitved Co founder og VP of Engineering Geeta Schmidt Co founder og CEO Kresten Krab Co founder og CTO Morten Gram EVP of Sales Marketing and Channel

Flytter i skyen med ubegrænset plads

Mere avancerede systemer giver flere log filer og derfor også større data-mængder.
Derfor er én af de nye tilbud fra Humio også en cloud-løsning med et ubegrænset antal ingests. Et tilbud virksomheden i flere år har tilbudt kunderne at installere på egne servere, men som nu også bliver tilgængelig i skyen.

“Hos Humio tror vi på, at den mængde data der indsamles af vores kunder aldrig skal være begrænset. For næsten to år siden introducerede vi vores første Unlimitid Ingest Plan, og vi er begejstrede over nu at kunne bringe den i skyen,” siger Geeta Schmidt, CEO og co-founder at Humio, og fortsætter:

“Ved at tilbyde den laveste ‘cost of ownership’, ubegrænsede planer og minimal vedligehold, er vi lykkes med at få brugere til at indføre vores løsning meget hurtigt. Vi har oplevet et ustoppeligt momentum, og set 550% year-over-year vækst i omsætningen.”

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY