Aarhus: Stort event samler femhundrede lokale startups og investorer

Startup Aarhus Townhall løber af stablen i Turbinehallen d. 27. april fra kl. 17.00-21.00.
Over fem hundrede startups, investorer og andre aktører i økosystemet er samlet, når organisationen The Link åbner dørene til årets Aarhus Townhall-event i denne uge. 

Der er varslet fest og farver, når det tilbagevendende event for startup-økosystemet i Aarhus, Aarhus Townhall, igen åbner dørene i år.

Særligt det samlende aspekt er noget, Aarhus’ iværksættere kan få gavn af. Det mener Mette Hoberg Tønnesen, Direktør i The Link og en af arrangørerne bag det kommende townhall-arrangement.

“Vi har et stærkt community af iværksættere og investorer i området, men hvert år kommer der nye til, som skal finde deres vej ind. Arrangementet er et sted, hvor vi åbner dørene for nye og garvede iværksættere, som italesætter de udfordringer og forandringer i markedet, de alle kan genkende. Vores mål er at eventet lægger grobund for spirende nye idéer, partnerskaber, investeringer og startups” fortæller Mette Hoberg Tønnesen.

Nyt format

På scenen byder årets vært, Line Breckling, som også er medarrangør af eventet, velkommen. Deltagerne kan se frem til et spændende panel bestående af Ann-Christine Roope stifter af Ethan Partners & InTech Founders, Line Debois, CEO & stifter af iværksættervirksomheden fra Aarhus, MedicQuant, samt Martin Krag Andersen, Investor hos Byfounders.

Panelet bliver efterfulgt af tre lokale startups, der tager scenen og i et kort pitchformat fortæller en historie om deres virksomhed.

”Tre startups får scenen i et nyt format, i år, fordi vi gerne vil vise, hvor vilde, skæve, bemærkelsesværdige virksomheder, der lige nu bliver bygget i Aarhus,” fortæller Line Breckling og fortsætter:

”Programmet er holdt kort og skarpt, for at sikre mest mulig tid til at netværke, genoptage gamle venskaber og møde nye mennesker. Vi giver sceneplads til nogle af de mest inspirerende founders og investorer, Aarhus kan byde på. Deres historier vil forhåbentligt efterlade deltagerne med blod på tanden, højnede ambitioner og god energi.”

Startup Aarhus Townhall løber af stablen i Turbinehallen d. 27. april fra kl. 17.00-21.00.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY