You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Aarhus tech-iværksætter skaber forskningsassistent med kunstig intelligens

@Adam

Aarhus-iværksætteren Mads Rydahl vil have kunstig intelligens ind i forskningens verden

Aarhus-iværksætteren Mads Rydahl vil have kunstig intelligens ind i forskningens verden

This post is also available in: English

Tech-iværksættter Mads Rydahl fra Aarhus, har skabt en skræddersyet GPT-assistent, der er i stand til at besvare spørgsmål med henvisninger til relevante forskningsartikler.

Mads Rydahl har benyttet sig af den amerikanske virksomhed OpenAI, som står bag sprogmodellen ChatGPT til at udvikle deres egen GPT-løsning. En GPT er en generativ præ-trænet transformer, som transformere det data input du giver den til et output, alt efter hvordan du prompter den. At prompte betyder bare at du fortæller hvad den kunstige intelligens skal gøre.

Mads er en visionær iværksætter, der har en fortid i Silicon Valley. I dag arbejder han som CPO hos Aarhus startuppet Proemial, som han selv har været med til at stifte. 

Hvis du som bruger har en ChatGPT pro-konto, kan du få adgang til den skræddersyede GPT, som kan fungere som din helt egen forskningsassistent.

Initiativet markerer endnu et skridt frem mod, at gøre teknologien endnu mere tilgængelig og gavnlig for en bred skare af brugere, og med speciale i forskellige vidensområder.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY