About Vintage laver i dag ure i nordisk design, men rejsen dertil har været alt andet end lineær. I dette afsnit af ‘Iværksætterhistorier’ bringer de to iværksættere bag virksomheden os både fordi Coronaer i Mexico, børnearbejde i Hong Kong og supermodellen Helena Christensen.

Denne podcast er optaget og produceret af ‘Iværksætterhistorier’.

De to iværksættere, Sebastian Skov Regeser og Thomas Gyvelgaard Andersen, lå på en strand i Mexico, drak Coronaer, og talte om en kærlighed til dyre ure, som de ikke havde råd til. Her udsprang idéen til startuppet: About Vintage. Kæresterne grinte, men idéen viste sig at være en success, og gennem en mellemmand fik de lavet 300 styks limited edition ure.

De to iværksættere ville bruge sociale medier til promovering og havde en helt speciel instagram-konto i tankerne: Daily Watch. I bedste Eldorado-stil var Thomas Gyvelgaard Andersen klar på en verdenssøgning efter ejeren af Instagram-kontoen. Rejsen blev knap så eksotisk, og endte hos den 21-årige Alex i Slagelse.

Læs også Efter 8 år skal der sælges mere end børnetøj hos Reshopper

Helt leverpostej bliver deres rejse dog ikke. I jagten på den rigtige leverandør, var Sebastian Skov Regeser og Thomas Gyvelgaard Andersen i Hong Kong, hvor de blandt andet så skrækeksempler på børnearbejde. Deres historier indeholder også topmodellen Helena Christensen og Game of Thrones skuespiller Pilou Asbæk, et kendt amerikansk TV-show, et tomt varelager og et mantra der lyder “aldrig sig nej til et møde”.

Du kan høre meget mere om deres rejse, i dette afsnit Iværksætterhistorier: