You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Stockphoto

Actee lander investering øremærket tysk ekspansion

@Anna

Den danske edtech-virksomhed Actee har sikret en investering, der især skal bruges på et team dedikeret til ekspansion i Tyskland. 

Den danske edtech-virksomhed Actee har sikret en investering, der især skal bruges på et team dedikeret til ekspansion i Tyskland. 

Edtech-virksomheden Actee har rejst kapital blandt eksisterende og nye investor. Investeringen skal især bruges på en tysk ekspansion, så det tyske marked i fremtiden vil udgøre 50 procent af Actees internationale forretning. Lige nu ligger det tal på 20 procent.

”Vi sætter nu et dedikeret team ind i Tyskland for at sætte yderligere fart i aftalerne med de store konsulenthuse. Vi har i forvejen aftaler med nogle af de store konsulenthuse, men vi skal have mange flere koblet på. Det skal den fysiske tilstedeværelse være med til at accelerere,” siger Leif Sørensen, stifter og CEO i Actee.

I Tyskland benytter virksomheder som Porsche, Deutsche Telecom samt landets største shippingfirma sig af Actees platform for spilbaserede læringskoncepter.

Læs også: Platform for ledelsesudvikling modtager millioninvestering

Tyskland spiller derfor også en væsentlig rolle i Actees ambition om at ramme en omsætning på 30-50 mio. kroner inden for få år. Den målsætning skal i sidste ende også være med til at tiltrække nye investorer fremadrettet.

”Markedet er kæmpestort, og det er først og fremmest de større virksomheder, der arbejder struktureret med medarbejderudvikling og forandringsledelse, der udnytter Actee – en tendens som digitaliseringen også er medvirkende til at sætte fart på,” siger Leif Sørensen.

Udvikling af platform og forretning

Siden starten af 2018 har Actee-teamet udviklet markant på virksomhedens platform, og det har resulteret i en vækst på næsten 300 procent siden 2018.

Actees forretningsmodel har også udviklet sig. Virksomheden er ikke længere en klassisk konsulentvirksomhed, men har i dag baseret sin forretning på partnerskaber med større konsulenthuse.

”Vi har arbejdet hårdt på at transformere forretningsmodellen de sidste par år, og det begynder nu at skabe værdi. Vi har store internationale ambitioner og vil gerne udnytte det momentum som corona også har været med til at accelerere. Derfor er jeg yderst stolt og ydmyg omkring den fortsatte opbakning fra eksisterende og nye investorer, som fortsat tror på vores vækststrategi og som kan hjælpe Actee i den fortsatte vækstrejse,” siger Leif Sørensen.

Actee har i dag 40.000 brugere i 22 forskellige lande.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY