You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

AI-startup rejser endnu engang tocifret millioninvestering: “Det er et vidnesbyrd om, at vi er på den helt rigtige rejse”

@Adam

Aarhusianske Capturi har sikret sig medvind fra et investeringssyndikat, som kommer efter at de på kort tid har skabt imponerende resultater. Den friske kapital er endnu skridt mod resten af  det europæiske marked.

Aarhusianske Capturi har sikret sig medvind fra et investeringssyndikat, som kommer efter at de på kort tid har skabt imponerende resultater. Den friske kapital er endnu skridt mod resten af  det europæiske marked.

This post is also available in: English

Capturi har fået en samlet investering som lyder på 14 millioner kroner og kommer fra et syndikat af Danmarks Eksport- og Investeringsfond, VækstPartner Kapital, flere business angels, ligesom også flere af selskabets medarbejdere har ejerandele.

AI-virksomheden blev grundlagt for fire år siden, og har siden vækstet med eksplosiv fart. Det seneste år alene er de vokset med 80 procent. Den nye kapital skal bruges til at cemtere sig på det skandinaviske marked, før de om kort tid kan se frem mod europæisk ekspansion.

”Jeg er begejstret for den fortsatte opbakning fra investorer og medarbejdere. Det er et vidnesbyrd om, at vi er på den helt rigtige rejse, hvilket vi også kun får bekræftet i hverdagen, hvor vores kunder gang på gang tilkendegiver, at vi bidrager med reel værdi,” siger Tue Martin Berg, der er CEO og medstifter af Capturi.

Store kunder kigger mod kunstig intelligens

Udover den anerkendelse der ligger i investeringen, så vidner de store kunder Capturi har også om, at de har fat i noget helt rigtig. De hjælper virksomheder med kundekommunikation ved hjælp af AI-drevne analyser af samtaler.

Læs også: Aarhusiansk AI-virksomhed rejser tocifret millionbeløb fra dansk kapitalfond

Blandt deres kunder finder man Norlys, OK, Ørsted, Salling Group, Nykredit, Jysk samt mange flere. Og netop de imponerende resultater bliver der også bidt mærke i hos EIFO investering: 

Capturi har på meget kort tid opbygget et solidt team og skabt imponerende resultater. Deres teknologi rummer et stort potentiale, og i EIFO er vi glade for at bakke op om en tech-startup, der i høj grad understøtter Danmarks styrkeposition indenfor AI,” siger Christian Winther, Partner, Tech & Industry, EIFO Investering.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY