AI-Startup skræddersyer web-indhold for virksomheder: Fortsætter deres udvikling hos INCUBA

@Adam

Cernel, er en startup fra Aarhus, der baner vejen for virksomheders digitale indholds generering ved hjælp af innovativ AI-teknologi.

Cernel, er en startup fra Aarhus, der baner vejen for virksomheders digitale indholds generering ved hjælp af innovativ AI-teknologi.

This post is also available in: English

De fleste virksomheder kan nikke genkendende til den udfordring, det er at generere indhold til digitale platforme. Derfor har Cernel udviklet en platform, der automatiserer produktbeskrivelser og webindhold, hvilket sparer virksomheder for tid, ressourcer og har bevist at det også forbedrer den organiske trafik.

På trods af at Cernel har haft en vellykket start, står de overfor udfordringer, typisk for en startup-virksomhed. Virksomhedens CTO, Mathias Fenger-Eriksen, påpeger især udfordringen med at tilpasse teknologien til forskellige virksomheders behov og brancher.

Bliver del af et fællesskab

Netop derfor har de valgt at fortsætte virksomhedens udvikling hos INCUBA StartupLab, der giver dem adgang til et innovativt miljø og mulighed for at netværke med andre virksomheder. Mathias fremhæver INCUBAs støttende miljø og muligheden for at udveksle idéer som afgørende for deres fortsatte innovation og vækst.

Læs også: Tre lovende AI-Startups: De er værd at holde øje med – TechSavvy

”INCUBA er et støttende, innovativt miljø, der resonerer stærkt med vores egne ambitioner og mål. Adgangen til varierede faciliteter, og muligheden for at netværke med andre fremadstræbende virksomheder, giver os en unik chance for at udvikle vores teknologi, og udvide vores strategiske rækkevidde. Dét at være del af et community med så mange forskellige virksomheder er utroligt givende for os, da det åbner op for muligheder for at udveksle idéer, lære af andres erfaringer og finde inspiration, hvilket er afgørende for vores kontinuerlige innovation og vækst,” fortæller Mathias Fenger-Eriksen i en meddelelse.

I de kommende seks måneder vil Cernel fokusere på at udvide deres brugerbase og integrere “multimodal AI” og “self-learning” for at forbedre deres indhold generering. Virksomheden har netop udvidet sit team med Magnus Bruun Rasmussen for at styrke deres kommercielle indsats og partnerskaber.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY