Med en investering på seks mio. kroner i ryggen, lancerer den danske fintech-virksomhed Anyday deres første større produkt: Anyday Split. 

Vækstfonden, JBO Invest og en række andre investorer har tilsammen postet seks mio. kroner i den et år gamle fintech-virksomhed Anyday.

Samtidig lancerer Anyday nu, hvad virksomheden selv kalder for deres første store produkt, Anyday Split, som er målrettet webshops. Med Anyday Split kan webshoppene nu tilbyde deres kunder, at de kan splitte deres betalinger op i fire rater.

“Lige siden jeg startede med at arbejde med e-handel for 11 år siden, har branchen efterspurgt et fair delbetalingsprodukt til forbrugerne. Med investeringen i ryggen kan vi rykke endnu hurtigere og give webshops og forbrugere det produkt, de fortjener,” siger Jonas Overgaard, adm. direktør hos Anyday.

På nuværende tidspunk er Anyday Split ude hos 200 kunder.

Læs også: Danske fintech-virksomheder slår sig sammen for at indtage Europa

I modsætning til mange andre lignende løsninger, er det ikke webshoppens kunde, der betaler for Anydays løsning men derimod webshoppen selv.

Anyday indgik for nyligt et partnerskab med gateway-virksomhederne Quickpay og Onpay, hvilket vil gøre det muligt for flere tusinde webshops at tilkøbe funktionen.

Planen er dog, at endnu flere online forretninger skal have mulighed for at benytte sig af Anyday Split. I løbet af 2021 vil Anyday udvide og tilbyde produktet til forretninger i hele Norden.