Anyday rejser stor millioninvestering og gør klar til at indtage de fysiske butikker

Anyday rejser stor millioninvestering og gør klar til at indtage de fysiske butikker

Den tocifrede millioninvestering skal især bruges på at udrulle Anydays betalingsløsning i fysiske butikker samt indtage nye markeder i Skandinavien.

Den danske betalingsvirksomhed Anyday har netop lukket en 30 mio. kroner stor investeringsrunde, ledet af den finske investeringsfond Inventure. Også eksisterende investorer bidrog til seed-runden.

Hidtil har Anydays betalingløsning kun været tilgængelig på danske webshops, men investeringen skal bruges på at implementere løsningen i fysiske butikker og i andre skandinaviske lande. Løsningen gør det muligt at dele en betaling op i fire rater, hvoraf den første betales ved købet af varen.

1.200 webshops og 20.000 kunder har allerede taget Anydays løsning i brug.

“Vi har haft en eksplosiv udvikling i det underliggende salg i fjerde kvartal af 2021, og vi er overbeviste om, at vi har teknologien og forretningsmodellen, som vil være med til at tegne fremtiden for delbetalinger, hvor slutkunden aldrig betaler renter eller ekstra gebyrer. Tilgangen af Inventure giver os et rigtig godt udgangspunkt for at introducere Anyday til det nordiske marked,” siger Jonas Overgaard, CEO og grundlægger af Anyday.

Virtuelt kreditkort

Anydays løsning skal implementeres i fysiske butikker på to måder: Til dels som et virtuelt kreditkort, og til dels som app med indbygget betalingsteknologi.

Læs også: Anyday lander investering og lancerer sit første produkt

“Vi vil være en “omnichannel”-service for vores handelspartnere og ikke være begrænset til webshops, men også være et alternativ i fysiske butikker, så de handlende kan tilbyde deres kunder flere betalingsløsninger. Vores setup til at få webshops i gang fungerer rigtig godt, og vi ser frem til at introducere muligheden for flere betalingsløsninger,” siger Jonas Overgaard.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY