You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Bestyrelse træder tilbage efter CV-fusk: MeeW aflyser børsnotering

Stifter og forhenværende direktør, Armin Kavousi, der for få dage siden blev afsløret i at have fusket med sit CV.
I lyset af afsløringerne omkring stifter Armin Kavousis CV, er bestyrelsen for tech-virksomheden MeeW trådt tilbage. Samtidig aflyses den forestående børsnotering på Spotlight, meddeler man i en pressemeddelelse.

Det er gået stærkt de seneste dage for tech-virksomheden MeeW.

Efter Frihedsbrevet afslørede, at stifter Armin Kavousi havde fusket med sit CV, blev han afskediget som CEO. Nu træder hele bestyrelsen tilbage og aflyser samtidig den planlagte børsnotering på vækstbørsen Spotlight. Det meddeler virksomheden i en pressemeddelse.

Læs også: Dansk startup-fabrik sender alle sine 16 selskaber på børsen med én notering

“Siden vi fik kendskab til Armin Kavousis misbrug af titler i går, har vi forsøgt at genskabe den nødvendige tillid blandt investorerne, men vi må erkende, at det ikke har været muligt. Bestyrelsen har derfor besluttet at annullere planerne om at børsnotere selskabet. Vi mener, at dette er den rigtige beslutning for selskabet, investorerne og markedet under disse omstændigheder. Bestyrelsen har også besluttet at træde tilbage som bestyrelsesmedlemmer med øjeblikkelig virkning, da vi ikke mener, at vi ikke er de rette personer til at føre selskabet videre herfra,” fortæller bestyrelsesformand, Sam Jalaei.

Tror stadig på det

På trods af de seneste dages tumult tror man stadig på en lys fremtid i virksomheden.

Læs også: Ugens Startup vil revolutionere psykiatrien med feedback fra hjernen: »Din fysiologi sladrer, før du selv er bevidst om det«

“Dette er naturligvis en ny situation for MeeW, og vi er derfor nødt til at få indsigt i situationen. MeeW har en stærk kundeportefølje og en solid pipeline for 2023 samt et team af meget dygtige medarbejdere. Mens vi overvejer, hvordan vi skal udfolde virksomhedens vækstmuligheder, vil vi fortsat levere stærke løsninger til vores kunder. Vi er i gang med at danne en ny bestyrelse,” forklarer Peter Funch, medstifter af MeeW og administrerende direktør.

Hele bestyrelsen, bestyrelsesformand Sam Jalaei, næstformand Anders Wall og bestyrelsesmedlemmerne Gitte Jürgens og Thomas Ramsøy forlader bestyrelsen med øjeblikkelig virkning.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY