This post is also available in: English

Betingelser: TechSavvy Communities

Aftalens indgåelse

Når du køber plads til TechSavvy Communities, indgår du aftale med TechSavvy Media. Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering og faktura samt bekræftelse på e-mail som dokumentation for aftalen.
Sådan fungerer TechSavvy Communities

Der afholdes forskellige antal fysiske møder pr sæson, alt efter community. Nogle communities vil have digitale eller delvis digitale elementer ift. vidensdeling, fællesplatform og webinarer. Hvis du skifter ansvarsområde eller stilling, er TechSavvy gerne behjælpelig med at finde plads i et andet community, der måtte passe til de nye behov. Hvis medlemskabet ikke længere kan prioriteres, hjælper TechSavvy gerne med at overdrage medlemskabet til en kollega, så medlemskabet benyttes. Medlemskabet er som udgangspunkt personligt. Det betyder, at hvis du er forhindret i at deltage ved et eller flere møder, og ønsker at sende en suppleant, skal du henvende dig til netvaerk@techsavvy.media på det pågældende community forinden mødets afholdelse.

Betingelser og fornyelse

En sæson hos TechSavvy Communities dækker 4 møder. Aftalen er fortløbende og udmeldelse skal ske skriftligt til netvaerk@techsavvy.media senest imellem 3 og 4 møde. Der er ikke retur og fortrydelsesret på køb af medlemskab i TechSavvy Communities og faktura dækker en sæson af 4 møder.

Forbehold

Der tages forbehold for aflysninger af oplægsholdere og øvrige ikke-væsentlige ændringer af de gældende betingelser. Det samme gælder kursus afholdt af Techsavvy som kan rykkes op til 3 gange hvis deltagerantal ikke lever op til forventningerne eller ved sygdom og/eller andre hindringer af underviser, moderator etc. der ikke kunne have været forudset.

Betaling

Priser pr. 2023 varierer efter community per sæson i TechSavvy Communities. Beløbet dækker alle aktiviteter, der er forbundet med afvikling af møderne. excl. transport. Betalingen refunderes ikke. Prisen for kurser varierer men følger i øvrigt betingelser jf. ovenstående.

Henvendelse og samtykke

Aftalen er betinget af, at du giver samtykke til, at vi i forbindelse med administration og bogføring af dit medlemskab videresender de nødvendige personoplysninger til samarbejdspartnere. Ved tegningen af medlemskab giver du samtidig samtykke til, at TechSavvy må kontakte dig via telefon eller e-mail med vejledning i, hvordan du får mest ud af dit medlemskab samt informationer om opdateringer, tilbud, ændringer, indhold og lign. Du kan afmelde dette ved at kontakte netvark@techsavvy.media . I forbindelse med afholdelsen af møderne uddeles der medlemslister til de enkelte deltagere med angivelse af navn, titel, e-mailadresser og telefonnumre. Medlemslisterne er udelukkende til deltagernes brug samt til intern administration. Hvis du ikke ønsker at dele disse oplysninger, kan du rette henvendelse til os på netvaerk@techsavvy.media eller kontakte den konsulent, som du tidligere har været i dialog med omkring medlemskabet.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.