This post is also available in: English

Betingelser: TechSavvy Medieprodukter

Aftalens indgåelse

Når du køber et TechSavvy medieprodukt (advertorial, partnerskab, logo, podcast eller lignende), indgår du aftale med TechSavvy Media. Når du har foretaget et køb, modtager du en kvittering samt faktura og bekræftelse på e-mail som dokumentation for aftalen.

Sådan fungerer købet af dit medieprodukt

Ved indgåelse af aftalen med TechSavvy Media omkring køb af medieprodukt vil TechSavvys redaktion kontakte din organisation og planlægge det videre forløb, herunder interviewtidspunkt, materialekoordinering, deadlines og publiceringsplan. Er der i aftalen indgået køb af supplerende online marketingstingsinitiativer mhp. at nå ud til et bredere publikum vil din organisation også blive informeret om plan herfor. Når medieproduktet er skrevet/udarbejdet færdigt vil det sendes til endelig godkendelse hos din organisations kontaktperson inden publicering. Ved spørgsmål til leverance, ydelser etc. kan skrives til sales@techsavvy.media

Forbehold

Der tages forbehold for din organisations manglende endelige godkendelse af det skrevne produkt eller andre uforudsete hændelser, der hindrer TechSavvy i at levere og /eller publicere inden for aftalte deadlines. Hertil også digitale nedbrud mm. der hindrer brugen og publiceringen af TechSavvy’s medieplatform.

Betaling

Priserne pr. 2023 varierer efter konkret medieprodukt og individuelle løsninger. Skriv til sales@techsavvy.media for forespørgsel på priser og aftalemuligheder. Aftalens indgåelse er bindende og betalingen refunderes ikke.

Henvendelse og samtykke

Aftalen er betinget af, at du giver samtykke til, at vi i forbindelse med administration og bogføring af dit køb videresender de nødvendige personoplysninger til samarbejdspartnere. Ved køb af medieprodukt giver du samtidig samtykke til, at TechSavvy må kontakte dig via telefon eller e-mail med vejledning i, hvordan du får mest ud af dit køb samt informationer om opdateringer, tilbud, ændringer, indhold og lign. Du kan
afmelde dette ved at kontakte editorial@techsavvy.media .

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.