The Camp, Camp'ference

Billedgalleri: Startups og corporates udvekslede erfaringer hos The Camp

@Redaktionen

Hos The Camp i Ballerup var der sidste uge Camp’ference – et event, hvor startups og corporates kunne mødes og lære af hinandens erfaringer. Se billedgalleri fra dagen nederst. 

Onsdag 22. marts: Der var mere leben end normalt på gangene. Flere nysgerrige blikke og snak. Det er nu ikke fordi, der normalt er stille som en domkirke hos The Camp. Her i Ballerup har forsikringsgiganten Tryg kontor sammen med en række startups. Der er løbeklub, yoga, fitnesscenter, en kiosk, VR, arkadespil og sågar en frisør. Det er et co-working space, der tenderer til at være en miniby. Det giver mening, at nogle af lejerne kommer til at sige “hjem” om kontoret.

Men denne onsdag havde The Camp åbnet helt op for dørerne for de nysgerrige, som ville blive klogere på, hvad et co-working space kan, og hvorfor det er smart at sidde sammen som etableret firma og nystartet techvirksomhed. To verdener, der længe har været vidt forskellige, men som den seneste tid for alvor har fået øjnene op for de synergier, der kan skabes ved et samarbejde.

Samarbejde frigør et uudnyttet potentiale

Det var en af grundene til, at medstifter af Rainmaking Loft, Martin Bjergegaard, som netop arbejder i spændet mellem startups og corporates, havde valgt at deltage. Fra scenen fortalte han om the do’s and dont’s, når man som iværksætter starter et partnerskab med en etableret virksomhed:

“Når corporates og startups arbejder sammen frigøres et enormt potentiale som tidligere lå uudnyttet hen på grund af fordomme og silo-tænkning,” fortæller Martin Bjergegaard efter et vellykket oplæg.

På dagen, der lød navnet Camp’ference, kunne medlemmer af The Camp og tilmeldte desuden høre oplæg fra blandt andet Trygs head of innovation, Michael Juhler-Nøttrup, Leo Innovation Labs chief growth officer, Morten Remmer, startups som Anyware Solutions, ShopGun og Ernit og Ballerup Kommunes director og business development, Jette Rau.

Plads til spørgsmål og videndeling

Der blev diskuteret partnerskaber, delt bommerter, succeser og erfaringer, vist rundt på The Camp og talt om arbejdsliv og -indstilling.

“Det bedste ved at præsentere i en sådan sammenhæng er spørgsmålene bagefter, og dem fik vi heldigvis mange af. Der blev blandt andet spurgt til forskellene på at arbejde i København og New York, og jeg glemmer nogle gange, hvor stor forskellen faktisk er, for folk virkede temmelig chokerede, da jeg fortalte, at et møde i Danmark på en time maksimalt tager 15 minutter i New York. Folk kommer bare meget mere forberedte og indstillede på at tage mødet hurtigt. Det er en helt anden og mere intens arbejdsmentalitet, som de har i New York, og den smitter utrolig meget, når du er der,” opsummerede Søren Nielsen, medstifter og CEO af Ernit.

Læs også: Smart-startup i samarbejde med Tryg: The Camp understøtter vores partnerskab

TechSavvy Media deltog på Camp’ference som mediepartner og holdt selv et oplæg om partnerskaber og samarbejder som medie, og hvordan startups kan søge mod medierne for at få en historie igennem og måske komme til at fremstå mere attraktive for fremtidige partnere.

“Vi tror på, at det her er fremtiden”

I hvert fald var der masser af interesse for at diskutere fremgangsmåder, forretning og fejltrin.

“Det har været så skønt at se, hvordan det gode samarbejde mellem etablerede virksomheder og startups, som vi ser det til dagligt i The Camp, blev udvidet og belyst ved Camp’ferencen. Jeg mener helt bestemt, at den åbne erfaringsudveksling, der var at se i præsentationerne og i den efterfølgende networking, gav værdi til deltagerne – og til os,” siger Nynne Christiansen, general manager hos The Camp og tilføjer:

“Vi vil helt sikkert fortsætte med at sætte fokus på at skabe forbindelse mellem startups og corporates med fremtidige events – og også i hverdagen, hvor vi nu også åbner op for at corporate innovationsafdelinger kan sidde side om side med de mange spændende startups herude. Vi tror på, at det her er fremtiden.”  

Alle billeder er taget af The Camp

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY