Brød ud af Nets og stiftede konkurrent – nu rejser de millioner

Brød ud af Nets og stiftede konkurrent – nu rejser de millioner

Fintech startuppet Advisoa, der tilbyder betalingsløsninger til virksomheder over hele verden, har siden opstarten i 2020 oplevet en massiv fremgang. Det får nu to velkendte investorer til at skyde millioner i foretagendet.

De to tidligere Nets-konsulenter Emil Sunesen Gabriel Sativa lavede i 2020 betalingskonceptet Advisoa, der tager kampen op mod de helt store spillere på markedet – inklusiv deres gamle arbejdsgiver. Målet med tjenesten er at gøre det nemmere og billigere for SMV’er og startups at tilknytte en betalingsløsning til deres forretning.

“Både fysiske butikker og webshops er meget afhængige at af have en betalingsløsning, som er effektiv, sikker og ikke mindst dækker kundernes behov. Med vores baggrund i Nets kender vi branchen bedre end de fleste, og derfor har vi kunne rådgive og bygge en platform, hvor virksomheder får den bedst mulige løsning i forhold til deres behov,” siger Emil Sunesen, der er stifter og CEO direktør i Advisoa og uddyber:

“Vi så for mange år siden, at der var et hul i markedet i forhold til at revolutionere hele betalingsbranchen. Derfor satte vi os for at skabe en digital platform, som sikrer kunderne gennemsigtighed og løsninger, der passer individerne og de enkelte virksomheder samt giver markant bedre vilkår og priser, end man som erhvervsdrivende selv kan gå ud og få. Den grundtanke blev startskuddet til det, vi kalder fremtidens betalingshus.”

Prominente investorer

Coronapandemien betød, at virksomheden først fik rigtig vind i sejlene i 2021. Men siden da er det kun gået fremad for de to iværksættere. Alene sidste år har Advisoa forhandlet betalingsløsninger for 1.700 kunder med en total volumen på 4,5 milliarder kroner.

Fremgangen får nu to højtprofilerede investorer til at lave en millioninvestering i virksomheden. En af dem er inverteringsselskabet Bjergegaard & Co, der er stiftet af brødrene Anders og Martin Bjergegaard.

“I Bjergegaard & Co. er vi vilde med at investere i projekter, som skaber bedre vilkår og muligheder for startups og SMV’er. Det koncept, som Advisoa nu har sendt ud på markedet, har allerede vist, at 8 ud af 10 af kunder kan barbere omkring 40 procent af deres omkostninger til betalingsløsningen. Da vi spottede det, var det egentlig en ret nem beslutning at investere penge i de to dygtige iværksættere,” siger Martin Bjergegaard.

Den anden partner i millioninvesteringen er arkitekt- og byggefirmaet Lind & Risør. Virksomheden begyndte for fem år siden at investere i startups og var blandt andet en af de tidlige investorer i Too Good To Go.

Flere skud på stammen

Investeringen fra Bjergegaard & Co samt Lind & Risør giver Advisoa-stifterne en stærk tro på, at virksomheden kan skaleres markant i fremtiden, så de kan udleve missionen om at skabe de bedst mulige betingelser for fremtidige startups og SMV’er.

“Med det økonomiske rygstød, vi får her, får vi skabt det bedst mulige team i forhold til eksekvering af vores strategi. Vi ser store muligheder i de nye investorer, så vi nu kan udbygge vores organisation, investere mere i vores platform, og komme ud på flere markeder,” siger Emil Sunesen og slutter:

“Vi har en stærk tro på fremtiden, og betalingsløsningerne er kun første led i vores forretningsplaner. Der kommer mange flere skud på stammen, og for at kunne optimere kundernes oplevelse og virksomhedernes kræfter er målet, at vi i fremtiden vil tilbyde flere forskellige finansielle løsninger, som startups og SMV’er har behov for, eller slet ikke vidste var muligt.”

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste