You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Chainalysis sikrer ny investering og fordobler værdisætningen – igen

@Anna

Det er ikke lang tid siden Chainalysis landede en investering på 100 mio. dollars som resulterede i en fordobling af virksomhedens værdisætning. Nu har blockchain-virksomheden gjort det igen. 

Det er ikke lang tid siden Chainalysis landede en investering på 100 mio. dollars som resulterede i en fordobling af virksomhedens værdisætning. Nu har blockchain-virksomheden gjort det igen. 

For blot tre måneder siden sikrede Chainalysis en investering på 100 mio. dollars, som fordoblede virksomheden værdisætning fra en til lidt over to mia. dollars.

Og nu har Chainalysis gjort det igen.

En kombination af eksisterende og nye investorer har til sammen postet 100 mio. dollars i virksomheden, svarende til 622 mio. danske kroner. Det har nu har bragt Chainalysis’ værdisætningen helt op på 4,2 mia. dollars, hvilket i danske kroner svarer til 26 mia.

Chainalysis er kendt og anerkendt for sit arbejde med at opbygge tillid til industrien omkring kryptovaluta. Det har virksomheden gjort ved at udbyde efterforskninger og compliance-værktøjer, så myndigheder og virksomheder på tværs af kloden kan forebygge kriminalitet forbundet med kryptovaluta, eksempelvis hvidvask af penge.

Vil dække flere kryptovalutaer

Holdet bag Chainalysis har øremærket investeringen til en række nye tiltag.

Chainalysis vil blandt andet dække flere kryptovaluta og vil især have fokus på DeFi, en forkortelse for Decentralised Financing, som er investeringsform baseret på blockchain. Chainalysis planlægger også at lancere en såkaldt Global Intelligence-funktion, som hurtigere skal reagere på advarsler fra potentielle trusler.

Læs også: Chainalysis er Danmarks nye unicorn: Investeringsrunde gør virksomheden $1 mia. værd

Investeringen skal også bruges på at udvikle et samarbejdsværktøj, så myndigheder og private virksomheder kan arbejde i samme datasæt.

Endeligt vil Chainalysis også give direkte adgang til virksomhedens data, så myndigheder, finansielle institutioner og kryptovaluta-børser kan kombinere Chainalysis’ data med information fra virksomheden selv. Det skal ultimativt sikre, at virksomheden kan træffe bedre beslutninger.

I alt har Chainalysis nu rejst 365 mio. dollars svarende til 2,2 mia. danske kroner.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY