You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Construction Industry Startups to Watch

@sebastian

Fire startups målrettet byggeindustrien, som du bør holde øje med.

Fire startups målrettet byggeindustrien, som du bør holde øje med.

This post is also available in: English

Nullcarbon – www.nullcarbon.dk

Frem mod 2030 vil vi se en række øgede lovkrav til bæredygtigt byggeri og præcis dokumentation og afrapportering af CO2-aftryk for alt fra, materialer, til logistik, proces, fragt og genbrug. Det kommer til at kræve enorme ressourcer fra virksomhederne at håndtere dette. Derfor har Nullcarbon, skabt en innovativ og lettilgængelig platform, så virksomheder i byggebranchen kan komme i mål  med opgaven.


3DCP Group – www.3dcp.dk

3DCP Group er blandt verdens førende indenfor 3D printet byggeri. Virksomheden tror på, at 3D print kan lave bedre byggerier, som er opført hurtigere og mere skånsomt for mennesker og miljø. Samtidig er teknologien ikke begrænset af den traditionelle boksgeometri som konventionelle byggemetoder er i mursten, betonelementer eller plader.


The Upcycl – www.theupcycl.dk

The Upcycl er en B2B-markedsplads, hvor virksomheder indenfor produktion, design og arkitetur kan genbruge og upcycle materialer, som allerede har været anvendt i byggeri hos andre medlemmer af platformen. Dermed opnår virksomheden en ny indtægtskilde ved at sælge restmaterialer eller biprodukter af produktionen. Md sin database gør platformen det samtidig nemt at finde upcycle-venlige materialer.


Milva – www.milva.io

Milva består af en app til mobiltelefoner, der bruges til at registrere og kortlægge alle materialer i eksisterende bygninger, samt en hjemmeside med den fulde rapport. Løsningen reducerer blandt andet omkostningerne ved nedrivning, fordi rapporten skaber et bedre overblik over opgaverne og giver bedre mulighed for gensalg af materialer


Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY