Copenhagen Fintech

Copenhagen FinTech annoncerer nyt samarbejde

@rasmus

CEO for Copenhagen FinTech, Thomas Krogh Jensen, fortæller her om forventningerne til det nye samarbejde med østeuropæiske CEE-Fintech, og om et muligt nordisk samarbejde.

Udenfor Copenhagen FinTech Labs glasvægge påskrevet med lange ligninger, deres grønne planter og grå regneark, flyder Københavns dybblå kanaler dovent forbi. Dovent er imidlertid ikke et ord, der beskriver lab’ets indsats for at fremme dansk fintech.

I sidste uge kunne Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen FinTech Lab, løfte sløret for en ny international samarbejdspartner.

Østeuropæisk forbindelse

38 finansielle virksomheder indenfor tech har adresse hos FinTech Lab. Det er de firmaer og deres 125 medarbejdere, der kan se frem til endnu bedre muligheder for at skalere deres startups som følge af det nye samarbejde mellem Copenhagen FinTech og CEE-Fintech, som er baseret i Budapest, men arbejder i hele regionen. De har en platform, hvor Fintech firmaer matches med finansielle institutioner og interesserede investorer.

”Hvis der er Fintech virksomheder, der kigger fra Danmark til den region (Ungarn og omegn red.). Så har vi nu en partner i CEE-Fintech, der kan hjælpe med at facilitere en diskussion med banker og andre interessenter. Samtidig bliver den innovation, der foregår dernede, tilgængelig for Danmark og resten af norden. Noget vores partnere og sponsorere kan nyde godt af,” siger Thomas Krogh Jensen.

Nordisk samarbejde på vej

Det nye samarbejde er endnu et i rækken af strategiske samarbejdsaftaler. Polen og Singapore er allerede på plads, og Thomas Krogh Jensen forsikrer at der arbejdes på en lang række andre lande. Der er stor interesse og den begrænsende faktor er ikke villigheden, snarere succesfuld eksekvering.

”Vi har mange dialoger med forskellige lande, og der vil helt sikkert komme flere til. Jeg er lige vendt hjem fra Oslo, hvor et tættere samarbejde mellem Danmark, Norge, Sverige og Finland blev diskuteret. Det handler om at få formaliseret det samarbejde, der allerede foregår. Det er vi meget spændte på og forventer os potentielt meget af det.”

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY