For tredje år i træk slår Copenhagen FinTech dørene op til Copenhagen Fintech Week – denne gang et med større og mere internationalt program end tidligere. Missionen er at cementere Danmark som en førende global fintech hub og indgang til Norden.

Fintech har fået vokseværk, og den påvirker flere og flere industrier end kun traditionel finans. Samtidig er fintech blevet et globalt fænomen, og Copenhagen FinTech mener, at globale alliancer er fremtiden.

Når Copenhagen Fintech Week løber af stablen 14.-20. juni samles alle brikkerne i det store puslespil, der udgør den transformerende og hurtigtvoksende industri: Samarbejdet imellem bankerne, techgiganter og startups, forskningen der er fundamentet for det hele, hvordan fintechs vil løse globale udfordringer og hvor fintech i EU og Norden er på vej hen.

Copenhagen FinTech tror på partnerskaber og samarbejde, og ugen er centreret omkring det Nordiske økosystem og de muligheder, der kan opstå fra samarbejdet imellem de forskellige hubs i Norden og globalt.

Copenhagen FinTech har denne gang sammensat et program for ugen med internationale talere, fokus på globale fintech hubs & startups og en dedikeret matchmaking platform til at hjælpe deltagere med at finde nye fintech-partnerskaber.

Særlig rabat for læsere af TechSavvy: Få 50% rabat med rabatkoden “TECHSAVVYxCFW

Mere information og billetter findes på Copenhagen Fintech Weeks hjemmeside.

Et udpluk fra programmet:

14. til 16. juni: Fintech Startup Weekend 2019
Har du en idé du vil undersøge nærmere, eller et problem du vil løse – men ved ikke hvor du skal begynde?

Techstars Fintech Startup Weekend er stedet at finde et team, arbejde på din prototype, validere dit produkt og få feedback fra erfarne iværksættere – alt sammen på weekend.

17. juni: Fintech Symposium

I samarbejde med KU og DIKU Business Club samler Fintech Symposium verdens bedste fintech-forskere og præsenterer banebrydende forskning direkte relateret til virksomheder i industrien. I år er der fokus på secure next-generation blockchain-teknologi, samt en paneldebat med top forskere indenfor AI.

18. til 19. juni: Copenhagen FinTech konference

Konferencen fokuserer på vidensudveksling, nye muligheder og partnerskaber, og på hvordan fintech påvirker og forandrer industrier. Deltagere får mulighed for at udforske top fintech-trends indenfor områder som Sustainability, Smart Cities, Partnerskaber, Big Tech, Data Ethics og meget mere.

20. juni: Innovation Lab Crawl
Innovation Lab Crawl viser Københavns livlige og innovative tech-landskab frem. I samarbejde med byens ledende innovation labs, inviterer Copenhagen FInTech Week til en rundtur til de inspirerende miljøer.

Turen ender hos Copenhagen FinTech Lab, hvor vi vil sige farvel til dette års fintech-uge med et sidste hurra og networking, så der er mulighed for at få det sidste partnerskab i hus.