You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Coworking i The Camp: “Mange snakker om community. Men vi praktiserer det rent faktisk”

@Redaktionen

I mere end syv år har Tryg og Rainmaking stået bag et innovativt kontorfællesskab for startups. Her har community, fællesskab og lysten til at hjælpe hinanden været nøglen til succes.

I mere end syv år har Tryg og Rainmaking stået bag et innovativt kontorfællesskab for startups. Her har community, fællesskab og lysten til at hjælpe hinanden været nøglen til succes.

This post is also available in: English

I et kontorfællesskab i Ballerup træder mange unge virksomheder deres første skridt. For siden 2016 har forsikringsselskabet Tryg i samarbejde med Rainmaking nemlig drevet coworking-spacet The Camp for spirende startups med store drømme.

Kongstanken bag er at huse et inspirerende iværksættermiljø i Trygs bygninger, mens startups får mulighed for at vokse i professionelle rammer.

”Vi plejer at sige, at vi har kombineret det bedste fra to verdener. Vi er både det professionelle miljø, du får i en stor virksomhed, hvor der er styr på alt det praktiske; kantine, rengøring, gode faciliteter. Men samtidig er vi også et mindre sted, hvor folk hurtigt er på fornavn med hinanden,” forklarer Peter Munkholm Nielsen, leder af The Camp.

I samarbejde med Rainmaking driver Tryg coworking spacet The Camp for spirende startups med store drømme

The Camp

  • Kontorer med plads til 4-12 personer. 
  • +25 startups, 180 mennesker
  • Gode faciliteter: Kantine, fitnessrum, mødelokaler. Derudover fester, netværksevents, talks og sociale arrangementer.

Med netværksevents, fælles morgenmad, en masse andre sociale events og et konstant fokus på hvordan den enkelte kan bruge hinandens erfaringer, er det lykkedes The Camp at skabe et fællesskab, hvor folk hjælper hinanden på tværs af virksomhederne.

”Det er et unikt coworking space, der kombinerer det bedste fra to verdener. Der er virkelig en ånd af at hjælpe hinanden, og få inspiration til, hvordan man opbygger og skalerer en virksomhed fra de andre virksomheder,” Henrik, grundlægger og CEO i Ekko App.

Den særlige kultur er noget, The Camp har arbejdet målrettet for at få opbygget. Og nu værner man om den.

“Din indstilling, om du er åben og gerne vil hjælpe andre er klart det vigtigste for os.”

Peter Munkholm Nielsen, leder af The Camp.

”Når vi får ansøgninger, kigger vi ikke så meget på funding, vertikaler etc. Din indstilling, om du er åben og gerne vil hjælpe andre er klart det vigtigste for os. Fordi det er det, der i sidste ende afgør, hvor godt vores community fungerer,” forklarer Peter Munkholm Nielsen.

Hos The Camp sidder både virksomheder, der lige er startups og nogle, der har været gang i flere år. Og det er en af styrkerne, mener Peter Munkholm Nielsen.

“Mange snakker om community. Men vi praktiserer det rent faktisk. For et godt fællesskab kommer ikke af sig selv. Det kræver, at man vil det. Og prioriterer det hver dag,” forklarer han.

FLERE FRA COMMUNITY