Amerikansk platform kårer danmarks otte bedste B2B-techvirksomheder

@jakob

Amerikanske G2 Crowd har kåret de bedste danske leverandører af B2B-software. Falcon.io topper listen og et andet social media-værktøj klemmer sig også ind i top tre.

Størstedelen af alle iværksættere vil formentlig mene, at der er et behov i markedet for deres produkt eller løsning. Men nogle gange kan virkeligheden være en anden, og statistikker viser da også, at størstedelen af startups må dreje nøglen om, fordi det viser sig, at der ikke er et marked for deres produkt eller løsning.

Ulrik Bo Larsen stod formentlig i samme situation, da han stiftede Falcon.io. Tilbage i 2010 troede de færreste på potentialet i sociale medier i samme udstrækning, som Ulrik Bo Larsen og hans partnere gjorde. Men i dag er Falcon.ios løsning til overvågning af sociale medier så udbredt og velrenommeret, at de topper listen over de bedste danske B2B-virksomheder – og ligger i toppen af en international hædersliste i kategorien Social Media Analytics, Suites og Monitoring.

Analysen er baseret på kundeanmeldelser og tilstedeværelse i markedet og foretages af den amerikanske anmeldelsesplatform G2 Crowd, der blev stiftet i 2012. Siden da er knap 300.000 anmeldelser – fra virksomhed til virksomhed – blevet verificeret.

Udover at være en anmeldelsesplatform, har G2Crowd for nyligt udvidet deres forretningsområde til at omfatte analyse og research. Blandt deres konkurrenter på det område er Gartner, Forrester og IDC.

De otte bedste B2B-techvirksomheder i Danmark:

  1. Falcon.io – score: 4.4 / 174 reviews

Det mest anmeldte danske produkt på G2Crowd. Tilbyder værktøjer til at analysere og monitorere effekten af sociale medier for den enkelte virksomheder.

  1. NinjaMock – score: 4.5 / 25 reviews
  2. Komfo – score: 4.7 / 15 reviews
  3. Phase One – Score: 4.6 / 44 reviews
  4. Trustpilot: – Score: 4.1 / 43 reviews
  5. GenieBelt – Score: 4.1 / 18 reviews
  6. Umbraco – Score: 3.7 / 18 reviews
  7. Sitecore Web Experience Manager – Score: 3.4 / 43 reviews

Se listen af B2B-techvirksomhederne og beskrivelser af virksomhederne her.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY