Teamet bag Reflectly

Dansk AI app indtager det amerikanske mindfulness marked

@rasmus

Reflectly får op imod 30.000 nye brugere om måneden gennem en kombination af kunstig intelligens, mindfulness og en digital dagbog.

Aarhus Havn er mest af alt kendt for de tårnhøje blå container-kraner og Dokk1. Containerskibe lægger fra land hver dag og for nogle af dem går turen tværs over Atlanten med stablede rustrøde containere.

I et kontor på selvsamme havnefront sidder fire unge mænd og koder på deres hjertebarn.

Reflectly er en digital dagbogsapp, der på baggrund af brugernes indlæg tilbyder skræddersyede mindfulness forløb til brugerne. På tre måneder har appen fået 50.000 brugere og deres ambitioner er at nå 200.000 i starten af 2018.

Nu sender de softwaren samme vej som de pertentligt stablede rustrøde containere.

”Vores mission er at kunne afhjælpe stress, angst og depression”

Fear of missing out. FOMO. En tilstand som notifikationer, ECTS-point, studiejobs og Tinder bringer stadigt flere unge i. Ifølge Jakob Brøgger, stifter af Reflectly, døjer 9 ud af 10 unge med konsekvenserne af det stigende antal distraktioner i hverdagen. Deres mission er reducere de unges angst for at misse noget, det vil de gøre ved at stille brugerne daglige spørgsmål igennem dagbogsfunktionaliteten i deres app.

”Reflectly er en intelligence based question journal. Vores formål er at kategorisere hvad dårlige og gode dage er. Når vi har lært den enkelte bruger bedre at kende, kan vi skræddersy sessioner med, neurolingvistisk programmering til hver enkelt bruger. Vores mission er at kunne afhjælpe stress, angst og depression.”, siger Jakob Brøgger.

Læs også: Big Data, Blockchain og “gratis” services: Tre bud på fremtidens forretningsmodeller

Det er netop den skræddersyede løsning, hvor meditationen finder dig, fremfor du skal finde den, der adskiller Reflectly fra mere kendte og veletablerede mindfulness apps som Calm og Headspace.

Sådan når Reflectly 200.000 brugere

Deres største marked ligger i USA, hvor omtrent 40% af brugerne befinder sig. Deres fokus på en alternativ målgruppe og et lavere prisleje skal sikre startuppets differentiering og ambitiøse vækstmål.

”Headspaces brugere er nogenlunde ligeligt fordelt på mænd og kvinder, men 80% af vores brugere er unge kvinder i aldersgruppen 16-28. USA er vores primære marked, men vi vækster også i England og Australien. Vores abonnementspris på 35 kroner ligger også lavere end eksisterende tilbud.”

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY