You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk app-eventyr har fart på: Udvider til Storbritannien

@Erik

Det danske it-startup, MyDesk, er på kort tid blevet et af virksomhedernes foretrukne værktøjer til at administrere fleksible arbejdsplader. Nu udvider de forretningen og træder ind på det britiske marked.

Det danske it-startup, MyDesk, er på kort tid blevet et af virksomhedernes foretrukne værktøjer til at administrere fleksible arbejdsplader. Nu udvider de forretningen og træder ind på det britiske marked.

Check ind, få et overblik over kontoret eller sørg for, at sækkestolen i hjørnet er ledig, når du møder ind.

Det er nogle af de mange muligheder, der på kort tid har gjort det danske startup, MyDesk, populært hos virksomheder med fleksible arbejdspladser.

Og it-selskabet håber på en lignende modtagelse, efter de har udvidet forretningen og er trådt ind på det britiske marked, lyder det i en pressemeddelse tirsdag.

”Mens vi fortsætter etableringen af MyDesk som det førende produkt til håndtering af fleksible arbejdspladser i Danmark, ønsker vi sideløbende at udvide til det britiske marked, hvor vi allerede har de første kunder i pipelinen. Der er et stort, potentielt marked i UK med mange store virksomheder, der betaler en meget høj husleje,” udtaler medstifter og partner i MyDesk, Jesper Bo Larsen.

Mindre udgifter, mere tilfredshed

MyDesk-appen er udviklet og lanceret i foråret 2020 med afsæt i corona-pandemien, der tvang de fleste arbejdspladser til at professionalisere og systematisere brugen af fleksible arbejdspladser.

Med telefonen i hånden kan medarbejderne nemt booke stillezone-pladser, registrere hvorfra de arbejder eller meddele om behov for it-udstyr, kantinemad og parkering.

Dermed håber de erfarne folk bag MyDesk også, at virksomhederne permanent har taget fleksibel tilrettelæggelse af arbejde til sig, når samfundet vender tilbage til en ny normaltilstand.

Særligt i Storbritannien, hvor udgifterne som regel er høje, håber it-startup’et at komme godt fra start under ledelse af nytilkomne David Wall, der har mange års B2B-erfaring – blandt andet fra den britiske virksomhed LogBuy.

“Virksomhederne kan med fordel implementere MyDesk og hermed spare mange udgifter samt opnå øget medarbejdertilfredshed. Vi har store forventninger til denne nye mulighed og ikke mindst for samarbejdet med David, der besidder de rette kompetencer og erfaringer til en succesfuld lancering i UK,” siger Jesper Bo Larsen.

FLERE FRA COMMUNITY