Dansk bogførings-startup rejser millionrunde fra erfarne profiler

Kim Agger og Jens Sørensen stiftede i 2018 SaaS-startuppet Kontolink.
SaaS-virksomheden Kontolink, der står bag en ny app til automatisk bogføring, har rejst en million euro i en pre-seed investeringsrunde.

Det danske SaaS-startup Kontolink har udviklet en app, der automatiserer store dele af bogføring. Nu er løsningen blevet så populær, at virksomheden har rejst flere millioner i en investeringsrunde.

Kapitalen kommer fra den erfarne investor Torben Frigaard Rasmussen samt Jonas Bøgh Larsen (stifter af Pento), Kim Sneum Madsen (CEO hos Umbraco) og Mogens Abel-Bache (CPTO hos Siteimprove)

“Vi er glade for den tillid, som vores investorer har vist os. Kapitalen giver os mulighed for at udvide og vækste yderligere både nationalt og internationalt”, siger Jens Sørensen, CEO & Co-founder hos Kontolink.

Forbereder seed-runde

Investeringen er øremærket produktudvikling, kundesupport samt salgs- og marketingaktiviteter. Samtidig bliver det også sidste engel-runde for Kontolink, der allerede nu forbereder en kommende seed-runde.

“Vi er meget ambitiøse, og vi vil fortsætte med at investere i machine learning og data-science for fortsat at kunne tilbyde vores kunder det bedste produkt til automatisk bogføring, der er på markedet,” lyder det fra Jens Sørensen.

Kontolink blev grundlagt i 2018 af de to e-conomic-veteraner Kim Agger og Jens Sørensen og betjener i dag flere end 3.000 kunder, hvoraf over 100 er revisorer og bogholdere.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY