Dansk fintech-komet rejser historisk seed-runde og sætter kurs mod Storbritannien

Folkene bag fintech-startuppet Scaleup Finance.
Den danske fintech-virksomhed, Scaleup Finance, har rejst en af de største seed-runder i Danmark nogensinde. Med det massive millionbeløb skal deres ‘digitale CFO’-platform udbredes til Storbritannien.

8 millioner dollars eller knap 55 millioner danske kroner. Det er det svimlende beløb bag  den seed funding-runde, danske Scaleup Finance netop har afsluttet. Den nytilførte kapital er allerede øremærket til ekspansion på det britiske marked, hvor virksomheden vil tilbyde sin abonnementsbaserede platform, der automatiserer virksomheders økonomistyring.

“Efter at have arbejdet med mere end 500 hurtigt voksende virksomheder i de seneste år har jeg set, at størstedelen af dem kæmper med at udarbejde realistiske finansielle modeller og håndtere generelle finansielle ledelsesopgaver, især i de første år”, siger Charlie Robinson, administrerende direktør i Storbritannien hos Scaleup Finance.

Scaleup Finance har siden grundlæggelsen i 2021 stået bag den digitale fintech-platform, der håndterer rapportering, budgettering, finansiel modellering og bogføring. I dag bruger mere end 150 virksomheder løsningen ifølge virksomheden selv.

Vil gentage succesen i Storbritannien

Det danske fintech-startups nye finansieringsrunde blev ledt af den britiske venturefond PROfounders Capital sammen med FinVC, Clocktower VC, CircleRock Capital og flere engleinvestorer.

Og den nyligt overståede runde vækker begejstring blandt investorerne.

“Ved at kombinere sin kraftfulde platform til finansiel styring med adgang til en ‘bænk’ af virkelige finanschefer er Scaleup i stand til at imødekomme de enkelte kunders unikke behov og frigøre tid til iværksættere, så de kan fokusere på at opbygge deres virksomheder,” siger Joe Bond, partner hos PROFounders Capital, og fortsætter:

“På kort tid har Scaleup etableret en stærk tilstedeværelse i Danmark, og vi vil forsøge at gentage denne tidlige succes i Storbritannien og resten af Europa.”

Scaleup Finance beskæftiger i dag 70 medarbejdere og har etableret et kontor og team i London som led i ekspansionen i Storbritannien.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY