You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk fintech-platform vil på Europaturné: Afslutter største investeringsrunde nogensinde

@Erik

En historisk kapitalindsprøjtning til fintech-platformen Crediwire betyder, at virksomheden nu vil ekspandere til Norden og resten af Europa. Og næsten tredoble antallet af ansatte. 

En historisk kapitalindsprøjtning til fintech-platformen Crediwire betyder, at virksomheden nu vil ekspandere til Norden og resten af Europa. Og næsten tredoble antallet af ansatte. 

Den danske fintech-virksomhed Crediwire har over de seneste 12 måneder været i konstant fremgang. Og det er ikke gået ubemærket hen. For startuppet har netop rejst en større investering på 50 millioner kroner fra en række fra både ind- og udland.

Virksomheden står bag en digital platform, der optimerer og automatiserer rapportering og budgetter, for at gøre samspillet mellem virksomhed, bogholdere og/eller revisorer og bankerne lettere.

I dag bruger mere end 14.000 virksomheder platformen – en fordobling siden sidste år. Kapitalindsprøjtningen skal derfor bruges på ekspansion til blandt andet Sverige og andre europæiske lande. Men der kigges også uden for Nordens grænser.

”Der er en enorm efterspørgsel på vores service fra lande som Holland, Spanien, England og Frankrig. Vi kan ikke gå efter alle markederne på samme tid, men den store efterspørgsel understreger, at der er et stort behov for små og mellemstore virksomheder for at gøre samarbejdet med banken og revisor/bogholder mere smidigt og løbende – i stedet for blot en gang om året,” fortæller Nicholas Meilstrup, CEO i Crediwire.

En tredobling af ansatte

Med data fra Crediwire får virksomhederne optimale muligheder for at bygge en stærkere forretning direkte sammen med deres bank/ revisor. Eksempelvis kan virksomheder reducere tidsforbruget med op imod ti timer per gang, de skal i banken.

Målet er at hjælpe virksomheder, revisorer og banker med at skabe en fælles platform, der gør SME-finansiering og rådgivning nemmere og mere proaktiv. Og det skal der efter den nye investering flere hænder til at sikre.

”Vi er i dag 16 ansatte i Crediwire, med vores nye investering forventer vi at være 40 i teamet om 12 måneder. Målet er at kunne levere på den enorme efterspørgsel vi oplever.” siger Nicholas Meilstrup.

”Vi er stolte og ydmyge over at kunne offentliggøre vores største investeringsrunde til dato. Investeringsrunden er sammensat af et meget interessant felt af investorer fra både ind- og udland, herunder også fra lande vi påtænker at gå ind i,” siger Bestyrelsesformand Jørgen Horwitz.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY