You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk fintech-startup rejser massiv investering: Sigter efter unicorn-status

Holdet bag Flatpay
Flatpay har rejst mere end 100 millioner kr. i en serie A-runde efter kun et år på markedet. Nu sætter det danske startup alle sejl til mod at få status som unicorn inden for de næste 3-5 år.

Det hurtigt voksende fintech-startup, Flatpay, med hovedsæde i København, har netop annonceret en stor investeringsrunde på mere end 100 mio. kr. i en serie-A runde.

Det sker blot et år efter virksomheden gik i luften med deres betalingsløsning på det danske marked. Den nyindbragte investering kommer fra både tidligere og nye investorer, herunder deres første investor, Seed Capital.

“Denne investering markerer en betydelig milepæl for os og viser den tillid vores investorer, både eksisterende og nye, har til vores team og vores mission. De tror på vores evne til at lykkes, selv i et udfordrende finansieringsmiljø,” udtaler Sander Janca-Jensen, CEO I Flatpay.

Flatpays primære produkt, en kortbetalingsterminal med fokus på gennemsigtighed for kunden ved en fast, lav rate på alle kort, har vist sig yderst attraktiv for virksomheder både i Danmark og Finland, hvor Flatpay allerede har over 2.500 kunder.

Tyskland skal erobres som første store europæiske satsning syd for Danmark

Den nye investering skal sætte yderligere skub i Flatpays planer om vækst. Virksomheden vil fortsætte med at udvide sine aktiviteter i Danmark og Finland. Derefter venter det næste udenlandske væksteventyr: Tyskland.

“Pengene skal bruges til tre ting. Først og fremmest skal vi vækste i både Danmark og Finland, hvor vi allerede i dag har mere end 2.500 kunder, og hvor vi oplever enormt stor efterspørgsel efter vores løsninger. Dernæst skal pengene bruges til at udvide til nye markeder, hvor vores næste marked er Tyskland. Her er vi allerede startet i det små, og vi har meget store forventninger hertil baseret på den første spæde start. Sidst skal vi udvikle en mere avanceret portefølje af produkter, så vi kan hjælpe små- og mellemstore virksomheder med endnu flere ting inden for den finansielle palette end vi gør i dag,” fortæller Sander Janca-Jensen.

Lykkes Flatpay i store udenlandske markeder som Tyskland, er man fra virksomhedens side ikke i tvivl om, hvad man kan drive det til.

“Vi tror på, at Flatpay inden for de næste 3-5 år bliver en stor europæisk spiller med mere end 100.000 kunder, og at selskabet kan blive det man kalder en “Unicorn”, som betyder, at selskabet er mere end en milliard dollarværd,“ afslutter Sander Janca-Jensen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY