Dansk GreenTech løb med pris, da verdens bedste startups blev kåret

Det danske startup Spirii løb med prisen som Best GreenTech til den årlige prisuddeling, Global Startup Awards.
Cirka 500 gæster var samlet i Cirkusbygningen i København, da Global Startup Awards kårede verdens mest innovative startups og danske Spirii løb med prisen som Best GreenTech.

Startup godtfolk fra nær og fjern var samlet, da Global Startup Awards var vært for det årlige awardshow i Cirkusbygningen i København. Arrangementet hyldede verdens bedste iværksættere og anerkendte 11 vindere i forskellige kategorier.

I år var der cirka 500 deltagere prisuddelingen og cirka 42 land repræsenteret gennem 235 virksomheder og startups. 70 af deltagerne var nationale og internationale investorer og VC’er.

Læs også: Lige om hjørnet: Dansk awardshow hylder verdens bedste startups

Blandt de 500 var erhvervsminister Morten Bødskov, der stod for at kåre årets GreenTech Startup. Valget faldt på danske Spirii, der arbejder med skalerbare ladeløsninger.

“Begivenheder som denne kaster lys over de mange innovative ideer, som iværksættere verden over har at byde på. Arrangementet understreger, at Danmark er en stærk, grøn iværksætternation, og at vi har en betydelig talentmasse. Vores nationale ambitioner er klare: Vi stræber efter at gøre Danmark til det bedste land for iværksættere. Global Startup Awards er et glimrende eksempel på dansk kreativitet, der stimulerer iværksætterstadiet og skubber dagsordenen for at starte noget nyt frem. Samtidig er målet at tiltrække talenter, bidrage til flere investeringer og skabe nye arbejdspladser,” sagde Morten Bødskov.

Årets udgave af Global Startup Awards var det niende af sin slags.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY