Dansk hotelplatform stormer frem: Rejser ny millioninvestering

Dansk hotelplatform stormer frem: Rejser ny millioninvestering

Siden 2020 har danske DigitalGuest indtaget den skandinaviske hotelbranche og leverer den digitale løsning til gæsteservice på hvert 3. hotel i Danmark. Nu har virksomheden rejst et tocifret millionbeløb fra Vækstfonden og private investorer, som skal sikre mere vind i sejlene, cementere platformens position.

Det startede som en irritation over forældede, papirtunge og ligegyldige hotelmapper på hotelværelset, og så opstod ideen til den digitale gæsteplatform til hoteller og overnatningssteder.

I dag leverer DigitalGuest softwareløsningen til gæsteservice på hvert tredje hotel i Danmark og på 400 hoteller fordelt over 20 lande – primært i Danmark, Norge, Sverige og Finland. En succes, investorerne har fået øjnene op for.

Det danske startup har rejst 10 millioner kroner fra Vækstfonden og private investorer, der alle investerer for tredje gang. Investeringen skal gå til at udvikle platformen, cementere positionen som den største spiller i Skandinavien og til at udkonkurrere de helt store spillere på det internationale marked.

”Vi har hoteller, der omsætter for mere end 20 gange det, de betaler for brugen af platformen. Vi er altså gået fra at være en udgift for hotellet til en indtægt. Behovet hos gæsten er også noget andet. I dag bruger gæsten mobilen til det hele, og de forventer, at de kan det alle steder. Dermed er de hoteller, der er digitale og tilgængelige, også dem, der vinder i sidste ende,” ifølge Christian Markedal, der både er grundlægger og CEO i virksomheden.

Vil digitalisere branchen

Udover den konstante vækst, som indeholder et ambitiøst mål om en fordobling af omsætningen fra forventet 6 mio. kr. i 2022 til 12 mio. kr. i 2023, har Christian Markedal og hele teamet hos DigitalGuest en større mission om at være med til at forandre, forbedre og uddanne hotelbranchen i en digitaliseret hoteldrift.

”Lige nu er vi med i et EU-projekt, hvor formålet er at fremme digitalisering på udvalgte hotelskoler. Vi tester vores platform internt på skolerne og blandt fremtidens medarbejdere. Dermed udbreder vi også, hvordan man praktisk kan forbedre og forandre hotelbranchen via en digital løsning, som fx også vil medføre mindre papirspild og mindske affald som konkrete følger”, slutter Christian Markedal.

Investeringen er med til at sætte ambitiøse mål som at gå i break even i 2024 og nå en opsætning på 35 mio. kr. i 2025.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY