You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk HR-techstartup fusionerer med hollandsk pendant

@Erik
Den danske rekrutteringsplatform Talenthub fusionerer med den hollandske analysevirksomhed Starred. Nu er ambitionen at skabe en global platform for kandidatoplevelser, der skal forbedre ansættelseprocesser over en bred kam.
Den danske rekrutteringsplatform Talenthub fusionerer med den hollandske analysevirksomhed Starred. Nu er ambitionen at skabe en global platform for kandidatoplevelser, der skal forbedre ansættelseprocesser over en bred kam.

Det danske HR-startup Talenthub har fusioneret med den hollandske analyseplatform for kandidatoplevelser, Starred. Ved at slå kræfterne sammen, planlægger firmaerne at skabe en global platform for kandidatoplevelse, der skal konkurrere med andre løsninger, oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

“Ved at fusionere og dermed blive en større organisation, udnytter vi hinandens styrker og åbner op for muligheden for at give vores kunder det bedste af to verdener.” siger Daniel Birkholm, Stifter af Talenthub og CEO for den nye fusionerede virksomhed, og fortsætter:

“Sammen kan vi tilbyde bredere vifte af løsninger og styrke vores eksisterende produkter.”

Visionen for den nye virksomhed er at kombinere kompetencer til en fælles løsning med samme mission: At gøre oplevelsen af at ansætte og blive ansat sjovere.

En ligeværdig fusion

Over de seneste par år har både Starred og Talenthub vækstet deres kundebase med fremadtænkende virksomheder fra flere forskellige industrier, ofte henvendt sig til de samme virksomheder med lignende løsninger.   

“Dette er virkelig en fusion af ligemænd. Da Daniel og jeg mødtes for første gang i Amsterdam, indså vi hurtigt at vi begge sad med hver vores halvdel af puslespillet.” Sagde Lars van Wieren, stifter og CEO af Starred, og fortsætter:

“Vi indså at vi kunne nå meget længere sammen end hver for sig.” 

Daniel Birkholm, CEO for Talenthub, bliver den nye CEO for den fusionerede enhed, mens Lars van Wieren, tidligere CEO for Starred, påtager sig rollen som COO. Virksomheden vil fortsætte med at operere fra deres respektive kontorer i Amsterdam og København.

En ny løsning fra firmaerne vil blive annonceret senere i år.

FLERE FRA COMMUNITY