You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk iværksætter debuterede med sin app i Norge. Nu vil han indtage Danmark

@Anna

24-årige Henrik Johannesen debuterede med sin app, Tjommi, i Norge. Nu er appen lanceret i Danmark, og til at skyde vækstplanen i gang har den unge iværksætter rejst en mio. euro. 

24-årige Henrik Johannesen debuterede med sin app, Tjommi, i Norge. Nu er appen lanceret i Danmark, og til at skyde vækstplanen i gang har den unge iværksætter rejst en mio. euro. 

I skrivende stund har appen Tjommi 19.000 brugere i Norge. Nu har den danske iværksætter bag, 24-årige Henrik Johannesen, lanceret appen i Danmark. Planen er, at brugertallet i løbet af 2021 skal vokse til 100.000, hvoraf størstedelen er danske.

Det er det stærke danske fintech-miljø, som har lokket den unge iværksætter og resten af holdet bag Tjommi fra Norge til Danmark. De holder nu til i hubben Copenhagen Fintech.

Til at indtage det danske marked har Henrik Johannesen rejst en million euro. Samtidig har virksomheden samlet et advisory board, som blandt andet består af Maiken Paaske, der blandt andet kan skrive Lunar og Plecto på cv’et, og Chad West, CMO i Revolut.

Tjommi hjælper pengepungen

Tjommi hjælper sine brugere med automatisk at få penge tilbage på en vare, som er faldet i pris, efter brugeren har købt den.

Brugeren skal ikke gøre andet end at downloade appen og oprette sig som bruger. Via machine learning vil Tjommi herefter finde frem til relevante kvitteringer i brugerens indbakke og scanne nettet for bedre priser på den specifikke vare. Finder Tjommi en bedre pris, kontakter Tjommi butikken og beder om differencen retur.

Der er tale om en 100 procent automatiseret proces, og brugeren skal altså ikke selv gøre noget.

Tjommi finder en bedre pris på omkring 10 procent af alle køb, og lige nu er over 1000 butikker inkluderet i appen. Det gælder eksempelvis Elgiganten, Zalando, Matas og Nemlig.com.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY