You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk proptech-stifter rejser tocifret millionbeløb – og træder tilbage

Per Holst træder af som direktør i Wise Home. Det bliver Anne Busch, der efter tre år som virksomhedens COO overtager rollen.

Den danske proptech Wise Home har rejst et tocifret millionbeløb, som skal virksomheden positionen på det danske marked. Samtidig forlader stifter Per Holst direktørstolen for i fremtiden at fokusere på innovation og forretningsudvikling,

Den danske proptech Wise Home har rejst et tocifret millionbeløb, som skal virksomheden positionen på det danske marked. Samtidig forlader stifter Per Holst direktørstolen for i fremtiden at fokusere på innovation og forretningsudvikling,

Da den danske PropTech virksomhed Wise Home blev stiftet i 2016, var det med store ambitioner om at forandre markedet for forbrugsmåling. Siden da er det gået hurtigt for virksomheden, der i dag servicerer 40.000 lejemål.

Senest har Wise Home gennemført en kapitalrejsning på et tocifret millionbeløb hos virksomhedens nuværende investorer, der blandt andet tæller professionelle investorer som EMD Fonden og Alfa Development.

Læs også: Flame Venture skyder penge i proptech-virksomheden Wise Home

Tiden derfor inde til at skifte ud i chefstolen, mener stifter af Wise Home, Per Holst.

”I en startup-virksomhed indtager stifteren flere forskellige roller af ren og skær nødvendighed, men vi er ikke længere en startup. Derfor vil jeg nu fokusere på det, jeg er allerbedst til, nemlig den mere visionære del med at åbne nye døre, etablere partnerskaber og se nye muligheder for forretningen,” fortæller Per Holst.

Ambitiøse planer for fremtiden

Mens Per Holst indtager rollen som visionær direktør, overtager Anne Busch rollen som adm. direktør efter tre år som virksomhedens COO.

”At skifte ud på chefposten er sundt og kan sikre, at vi bevarer momentum i den næste fase af vores udvikling. Anne har omfattende international erfaring med både IT og udvikling, og jeg har arbejdet tæt sammen med hende de seneste år, hvor hun for længst har bevist, at hun er den helt rigtige i rollen,” siger Per Holst.

For Anne Busch er der ingen tvivl om, at virksomheden står stærkt i forhold til at levere på de ambitiøse planer for fremtiden.

”Vi gør tingene anderledes i en konservativ branche, og vi har fundet vores position og bevist vores værdiskabelse. Vi har en ambitiøs strategi, der først og fremmest handler om at styrke og udvide vores forretning og gøre os endnu mere robuste for fremadrettet vækst. Derfor er det en kæmpe tillidserklæring, at vores eksisterende og professionelle investorer støtter op om strategien og ønsker at være en del af den næste etape,” siger Anne Busch.

Et stort vækstpotentiale

Hos den erhvervsdrivende fond, EMD Fonden, der investerer med henblik på at reducere miljøbelastningen og anvendelsen af ressourcer, ser man et stort vækstpotentiale i Wise Home.

”Vi har haft fornøjelsen af at følge Wise Home i over et år. Vi kan se, at der er en dygtig ledelse, dygtige medarbejdere og et marked, hvor der er plads til de forbedringer, som Wise Home kan bringe til markedet. Derfor ser vi et stort vækstpotentiale i Wise Home og har en klar forventning om, at virksomheden fortsat vil styrke sin markedsposition,” siger Søren Hylleberg fra EMD Fonden og nyudnævnt bestyrelsesformand i Wise Home.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY