You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk SaaS-startup rejser millioner efter seed-runde

@Erik
Danske PatentRenewal, en SaaS-løsning til IP-fornyelse, har rejst en tocifret millioninvestering fra bl.a. finske Vendep Capital. Nu står den på opbygning og skalering, lyder det fra startuppet.

Danske PatentRenewal har udviklet en brugervenlig digital platform, hvor patenthavere kan forny deres patenter med få klik, følge fornyelsesprocessen i realtid og få overblik over omkostningerne forbundet med det hele.

Løsningen har fået vind i sejlene. Således har SaaS-virksomheden netop gennemført en seed-runde og rejst 2 millioner euro fra bl.a. den finske venturekapitalfond, Vendep Capital.

“Da vi vokser utroligt hurtigt, planlægger vi med seed-finansieringen i 2023 at udvide vores forretningsudviklings- og salgsteam for at komme ind på nye vestlige markeder og tilføje nye medarbejdere til teamet i nøglepositioner med det mål at blive nr. 1 udbyder af fornyelsestjenester internationalt,” siger Mads Viborg Jørgensen CEO og medstifter af PatentRenewal.

Fart på

PatentRenewal blevet grundllagt i 2017 har på fem år opnået stor succes. I dag har det danske startup mere end 1200+ patentejere fra 40+ lande og voksede med 230 procent alene i 2022.

Derfor er der også glæde at spore hos investorerne bag seed-runden.

“Vi er glade for at investere i PatentRenewal.com, hvor stifternes iværksætterbaggrund og støtten fra et stærkt netværk af brancheeksperter skaber et stærkt fundament for succes. Deres disruptive tilgang til at revolutionere en stagnerende industri er modig og forfriskende, og vi er glade for at være en del af denne innovative rejse,” siger Jupe Arala, General Partner hos Vendep Capital.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY