You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Dansk scaleup rejser trecifret investering: Vil ekspandere i Europa

@Erik

Den danske fintech-virksomhed Flatpay har rejst en trecifret serie B-runde millioner fra både eksisterende og nye investorer. Kapitalen er bl.a. øremærket til yderligere ekspansion i Europa og flere ansatte i Tyskland.

Den danske fintech-virksomhed Flatpay har rejst en trecifret serie B-runde millioner fra både eksisterende og nye investorer. Kapitalen er bl.a. øremærket til yderligere ekspansion i Europa og flere ansatte i Tyskland.

Den danske fintech-virksomhed Flatpay har netop rejst 335 millioner kr. i en serie B-runde.

Flatpay, der har specialiseret sig i betalinger og finansiel administration for erhvervsdrivende, blev stiftet i 2022 af Sander Janca-Jensen, Rasmus Busk, Rasmus Hellmund Carlsen og Peter Lüth.

Sidste år slog Flatpay dørene op til nye kontorer i både Finland og Tyskland og supporterer i dag mere end 7.000 erhvervsdrivende på tværs af de tre markeder.

Den nytilførte kapital skal derfor understøtte den allerede igangværende international ekspansion samt bruges til ansætte flere talenter i bl.a. Tyskland og Finland, hvor virksomheden ser store vækstmuligheder.

“Vi er begejstrede for at se, hvor godt vi er blevet modtaget af de erhvervsdrivende i alle vores markeder, og hvordan vores hurtige vækstrejse resonerer positivt med investorerne. Vi har allerede transformeret betalings- og POS-oplevelsen for erhvervsdrivende i Danmark, Finland og Tyskland, og den nye kapital skal løfte vores geografiske ekspansion til nye markeder samt sætte yderligere skub i innovation og
produktudvikling, så vi kan hjælpe erhvervsdrivende på tværs af Europa med at drive og vækste
deres forretning,” siger Sander Janca-Jensen, CEO og medstifter af Flatpay.

Både nye og eksisterende investorer med ombord

Kapitalrejsningen blev ført an af Dawn Capital, Europas førende investor med speciale inden for B2B-software, og som tidligere har støttet nordiske fintech-unicorns som iZettle og Tink. Desuden deltager eksisterende investorer som Seed Capital, Danmarks største venturekapitalfond inden for tidlige investeringer i innovative teknologivirksomheder.

Med den nye kapital vil Flatpay udvikle og lancere nye produkter og services, der skal gøre
betalinger og finansiel administration mere enkelt for de erhvervsdrivende. Målet er at blive den
førende ”one-stop-shop” for betaling og finansiel administration for især fysiske butikker.

Den ambition er noget, der giver genklang blandt investorerne.

“Hos Seed er vi ekstremt imponerede over den markante vækst, som Flatpay har oplevet. Flatpay er nok det hurtigst voksende danske startup, som vi nogensinde har set. Vi glæder os til fortsat at være med på rejsen og en del af de store ændringer, som Flatpay-teamet kommer til at skabe i betalingsindustrien,” siger Lars Andersen, Partner hos Seed Capital.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY