Dansk software-startup opkøbt i stor handel

Dansk software-startup opkøbt i stor handel

Kim Jeppesen, CEO hos Carswip.
Danske Carswip, en nordisk softwareudbyder inden for bilbranchen, er blevet opkøbt i en stor nordisk handel.

Den danske softwarevirksomhed Carswip har siden 2017 stået bag en hurtigt voksende remarketingløsning til bilbranchen. Succesen har det spansk/franske selskab Irmaweb fået øjnene op for og har opkøbt det danske foretagende.

Carswip er en komplet SaaS-billedløsning, der bruger kunstig intelligens til at automatisere hele processen med at tage billeder, integrere dem i kundens informationssystem og offentliggøre dem på forskellige online platforme. Og med opkøbet skal løsningen længere ud end i dag.

“Vi er meget glade for i dag at kunne blive en del af Imaweb-gruppen, hvilket vil tillade os at distribuere vores løsning mere bredt og hurtigere på tværs af de europæiske markeder. Integrationen af Carswip i Imaweb’s løsningsunivers tilbyder mange synergier, samtidig med at det tillader Imaweb at accelerere sin udvikling på de nordlige europæiske markeder,” siger Kim Jeppesen, CEO hos Carswip.

Udvider repertoiret

Imaweb er en førende udvikler og distributør af digitale løsninger til bilsektoren i Europa.

Og med Carswip implementeret i mere end 12 lande herunder en stærk tilstedeværelse i Norden forbedrer Imaweb sit nuværende udbud af softwareløsninger.

“Vi finder Carswip ekstremt attraktiv, fordi virksomheden gør os i stand til at tilbyde vores kunder en løsning, der kombinerer meget avancerede billedbehandlingsfunktionaliteter med enkel implementering. Det gør det muligt for os at tilbyde dette produkt, ikke kun på de mange markeder, hvor vi allerede er til stede, men også på mange nye markeder, og dermed lade os fortsætte vores internationale udvikling i Europa og resten af verden,” forklarer Julian Ciccalè, CEO hos Imaweb.

FLERE FRA COMMUNITY
Mest læste