Danske AirHelp lander investering på 12 millioner dollars

Det danske startup, der hjælper flyrejsende i hele verden har onsdag aften annonceret, at de har lukket en aftale på en serie A-investering på 12 millioner dollars.

*Denne artikel er første gang udgivet på Trendsonline.dk den 4 august 2016*

Det går i tiden kun opad for det danske startup AirHelp, der lancerede deres platform for passagerrettigheder i 2013. Onsdag kunne virksomheden i en pressemeddelelse annoncere en ny tocifret investering.

Læs også: AirHelp står klar til at hjælpe, hvis ferien går i ged

Investeringen kommer fra blandt andre Khosla Ventures, Evan Williams, Naval Ravikant, Jimmy Maymann, U-start og Galvanize Ventures, som har lagt 12 millioner dollars i virksomheden svarende til over 70 millioner kroner.

Pengene skal ifølge pressemeddelelsen bruges til at hjælpe nødstedte passagerer endnu bedre i fremtiden ved at gøre det nemmere for dem at udøve deres rettigheder. Investeringen skal desuden hjælpe AirHelp med at sikre dem deres position som det største firma inden for passagerrettigheder i verden og deres videre udvikling globalt.

Største investering til dato

Investeringen er den største blandt “justice as a service”-virksomheder, altså virksomheder, der kæmper for brugernes rettigheder, til dato. AirHelp er en Y-Combinator-støttet startup, der hjælper flyrejsende med at gøre krav på deres kompensation ved forsinkelser, aflysninger eller overbookinger.

Læs også: AirHelp er et af de hotteste startups i New York

AirHelp har hjulpet over 900.000 passagerer og skaffet sammenlagt 85 millioner dollars i kompensation, og dermed kan AirHelp positionere sig som den største virksomhed inden for dets område.

Det marked, AirHelp opererer i, estimeres til at være op til 3,3 milliarder dollars værd årligt. AirHelp findes i 19 lande og tilbyder support på 13 forskellige sprog.

Læs også: Ryan Air i karambolage med danske AirHelp

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY