You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Danske Bank er den strategiske finansielle partner, når virksomheder som Veo vil vokse

@Redaktionen

Der skal til tider tænkes ud af boksen, når Danske Bank i samarbejde med sine virksomhedskunder inden for tech-branchen skal finde ud af, hvad det næste skridt på rejsen skal være. Det har sportstech-virksomheden Veo nydt godt af, der netop har lanceret den næste version af det intelligente kamera, der optager sportskampe.

Der skal til tider tænkes ud af boksen, når Danske Bank i samarbejde med sine virksomhedskunder inden for tech-branchen skal finde ud af, hvad det næste skridt på rejsen skal være. Det har sportstech-virksomheden Veo nydt godt af, der netop har lanceret den næste version af det intelligente kamera, der optager sportskampe.

Artiklen er sponseret af Danske Bank – en af de partnere, som har gjort temaet “Sportstech 2021” muligt.

Når Danske Banks virksomhedskunder inden for tech-branchen er klar til at tage det næste skridt i virksomhedens udvikling, er det ikke kun de traditionelle bankprodukter, der er tilgængelige på hylderne.

“Vi tænker ud af boksen og bringer ofte vores netværk i spil. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med adgang til risikovillig kapital, hvor vi samarbejder med mange danske business angels og venturefonde. Vi kan derfor bringe virksomhederne sammen med de relevante personer,” siger Henrik Specht, Growth Advisor i Danske Bank.

Henrik Specht, Growth Advisor i Danske Bank.

Dermed sigter Danske Bank efter at blive virksomhedernes strategiske finansielle partner, som kan stå dem bi og blandt andet hjælpe virksomhederne til udlandet, gå på børsen eller skabe kontakt til større virksomheder med B2B-salg for øje.

“Jo flere produkter og kunder, virksomheden har, jo større bliver behovet for at kunne snakke med os om de forskellige strategiske muligheder. Hvor skal man satse næste gang, England eller Tyskland?” siger Henrik Specht.

Video fremmer talent

Veo er en af de virksomheder, Danske Bank hjælper på vej via rådgivning.

Tech-virksomheden leverer AI-drevne kameraer til sportsklubber i hele verden, navnligt amatør- og ungdomsklubber, der gør det muligt at filme kampe uden brug af dyrt udstyr og en mand bag kameraet.

“Før Veo kom på banen, var der ikke noget udstyr tilgængeligt til at optage kampe inden for dette segment. Så vi har demokratiserer muligheden for at filme sportskampe, for vi mener, at hvis man kan få mere video ind i amatør- og ungdomssporten, så kan klubberne bedre udvikle talenter, både når det kommer til spillere og trænere,” siger Henrik Teisbæk, CEO i Veo.

Virksomheden har netop lanceret den nye generation af kameraer, der åbner for muligheden for at live streame de ca. 50.000 kampe, som hver uge optages med Veos kameraer – til glæde for både fans, forældre og venner.

“På den måde hjælper vi med at skabe opmærksomheden om sporten og skabe større sammenhængskraft internt i klubberne, da vi kan sørge for, at kluboplevelsen ikke kun findes på banen,” siger Henrik Teisbæk.

Internationale betalinger

Veo er til stede på mange markeder, blandt andet det amerikanske og engelske, og derfor har det været vigtigt for virksomheden at have en bank, som kan håndtere og forudse eventuelle udfordringer i forbindelse med internationale betalinger.

“Fordi vi er en global SaaS-virksomhed, er det vigtigt at have en god forståelse for betalingssystemer, risici forbundet med veksling af valuta og andre komplekse finansielle udfordringer, hvor en god bank kan være til stor hjælp – vi værdsætter virkelig Danske Bank og deres hjælp i denne sammenhæng,” siger Henrik Teisbæk.

Når Veo næste gang skal udvide til et nyt marked, står Danske Bank derfor også klar til at rådgive om potentielle udfordringer.

“Jo bedre vi er klædt på, og jo flere gange vi kommer forbi og får den her strategiske snak med virksomheden, jo større er chancen og muligheden for, at vi kan gøre den forskel, vi gerne vil,” siger Henrik Specht.

FLERE FRA COMMUNITY