Templafy holdet er klar

Danske Templafy rejser trecifret millionbeløb fra amerikansk megafond

Templafy har netop gennemført en serie B-investeringsrunde på 100 millioner, hvor blandt andet amerikanske Insight Venture Partners deltog. Startuppet skal bruge den massive kapitalindsprøjtning til at fortsætte kampen mod dokumentanarki verden over. 

Templafy har udviklet en SaaS-platform, der sikrer, at de tusindvis af dokumenter, der hver dag produceres af medarbejdere i store virksomheder, ser ud som de skal, og gør det hurtigere for medarbejderne at lave dokumenter.

Startuppet har netop lukket en runde på 100 millioner kroner, der skal bruges til at gennemføre Templafys ambitiøse vækstplan, som omfatter hurtig kommerciel skalering, udvidelse af produkt- og integrationsmuligheder, med det mål at hjælpe endnu flere store virksomheder med at få kontrol over det Templafy kalder dokumentanarki.

Big Four og Magic Circle på kundelisten

Templafys kundebase omfatter allerede flere af de verdensomspændende revisionsfrimaer, kendt som the Big four, og advokafirmaer, kaldet Magic Circle, samt store multinationale virksomheder inden for en række brancher.

“Vores produkt skaber synlig og målbar værdi for vores kunder, og at vi så hurtigt er blevet etableret internationalt, viser, at Templafy har en vigtig plads i økosystemet omkring enterprise software,” siger Jesper Theill Eriksen, CEO hos Templafy i en pressemedelelse og fortsætter:

”Vores kunder forstår vigtigheden af konsistent brug af deres brand og  effektiv udarbejdelse af dokumenter i et fremtidssikret system, hvilket er grunden til, at de vælger Templafy. Vi glæder os til at gøre brug af Insight Venture Partners’ og Dawns betydelige erfaring med international skalering  og til at fortsætte med at forbedre vores produkt til glæde for vores nuværende og fremtidige kunder.”

Sjælden amerikansk fondsinvestering i Templafy

De nye investorer i folden er amerikanske Insight Venture Partners og engelske Dawn Capital. Men startuppets første investor, SEED Capital, samt andre eksisterende private investorer deltager også i runden.

“Som første investor er det en fornøjelse at se, hvordan Templafy har udviklet sig. Med deres dybe domænekendskab og det rigtige team på plads frigives Templafys fulde potentiale. Templafy er blevet valideret yderligere ved at tiltrække globale kunder så vel som Insight Venture Partners og Dawn som nye investorer. Insight og Dawn kender det her space særdeles godt og vil bane vejen for en øget tilstedeværelse på det engelske samt amerikanske marked. Det er uhyre sjældent at en dansk virksomhed tiltrækker en amerikansk fond som Insight og det er en kæmpe blåstempling af virksomheden,” siger Lars Andersen, der er partner i SEED Capital, i en pressemeddelelse.

“Danmark er hjemsted for en hurtigt voksende softwareindustri, tydeliggjort igennem Templafys innovative teknologi. Vi er imponerede over Templafys evne til at tiltrække højt profilerede, internationale kunder fra deres base i København. Vi ser frem til at arbejde sammen med Templafy om nye muligheder, og ultimativt skalere virksomhedens succes til det næste niveau,” siger Jeff Horing, grundlægger og administrerende direktør i Insight Venture Partners i en pressemeddelelse.

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev

...så får du de seneste nyheder og største historier om tech og startups lige i indbakken!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY