Iværksætter, racerkører og verdensmand. David Heinemeier Hansson kan skrive lidt af hvert på cv’et. Hør om det hele, samt hans fejde med Apple, i dette afsnit af ‘Rollermodellerne.’ 

Podcasten er optaget og produceret af “Rollermodellerne af Beartalk

I fem år har Bjørn Vestergaard Barfoed, vært på podcasten ‘Rollemodellerne,’ forsøgt at få David Heinemeier Hansson i studiet til et interview. Nu er det endelig lykkes.

David Heinemeier Hansson har en alsidig karriere bag sig. Han er medstifter af Basecamp, der har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at arbejde remote. Tanken om at arbejde remote var for mange inden corona-pandemien fjern, men David Heinemeier Hansson udfordrede normerne og fik succes med Basecamp.

Erfaringerne med at stifte Basecamp og arbejde remote har David Heinemeier Hansson nedfældet i bøger som ‘Re-work’, ‘Remote – Office not required’ samt det nyeste skud på stammen ‘It doesn’t have to be crazy at work.’

Derudover har David Heinemeier Hansson også fundet tid til at blive professionel racerkører. Han har især gjort sig bemærket i racerløbet Le Mans – det på trods af, at David Heinemeier Hansson først fik sit kørekort som 25-årig.

Hør hele afsnittet af podcasten her: