You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Startup vækster massivt – 1000 kunder på seks måneder

@Adam

Online-betalingsløsningen OnPay oplever lige nu massiv vækst i et intenst marked. Et strategisk gearskifte har på bare seks måneder øget antal butikker med over 1.000, og målet er 5.000 nye butikker i løbet af det kommende år.

Online-betalingsløsningen OnPay oplever lige nu massiv vækst i et intenst marked. Et strategisk gearskifte har på bare seks måneder øget antal butikker med over 1.000, og målet er 5.000 nye butikker i løbet af det kommende år.

Der udspiller sig lige nu en intens kamp på både det danske og globale marked for online-betalingsløsninger – de såkaldte betalingsgateways, hvor etablerede internationale aktører spiller med musklerne for at tiltrække nye kunder.

Flere danske spillere har også fået et solidt fodfæste i branchen. En af dem er OnPay, der lige nu oplever en kraftig vækst. Nye tal fra selskabet viser, at porteføljen over aktive butikker det seneste halve år er steget med over 1.000. Ifølge OnPay er væksten resultat af ny go-to-market-strategi, der så dagens lys sidste år.

“Tilbage i 2023 besluttede vi at lave et strategisk gearskifte i forhold til, hvordan vi går til markedet. Oprindeligt har vi udelukkende brugt OnPay til vores egne webshops, men grundet markedsforholdene og en stor efterspørgsel besluttede vi også at tilbyde det til en lang række andre shops, herunder WooCommerce og Magento samt til åbne API’er. Det har virkelig givet os vind i sejlene,” siger Erik Bruun, der er E-commerce Sales Director hos OnPay.

14 sekunders svartid

OnPay tilbyder som betalingsløsning flere funktioner, der ifølge Erik Bruun giver afgørende konkurrencefordele i forhold til mærkedes andre aktører. Han fremhævner blandt andet, den hurtige kundesupport som et vigtigt led i kundeloyaliteten:

“Vi mærker tydeligt, at mange tilvælger os, da vores betalingsløsning er fuldt integreret med populære funktioner som Apple Pay, Google Pay, PayPal og Viabill, siger Erik Bruun og fortsætter:

– I vores branche giver det ydermere en fordel, at vores prisstruktur er meget let gennemskuelig. Samtidig går vi meget op i at være ultrahurtige på vores support. Vi kører med en svartid på telefonen, der i gennemsnit ligger på 14 sekunder.”

Femdobling i sigte

Det strategiske fokus og den opnåede vækst betyder, at OnPay har sat et ambitiøst mål for de kommende 12 måneder:

“Vi forventer at få 5.000 nye butikker på OnPay over det næste år. Det skal ske ved at bygge videre på det momentum, vi oplever lige nu. Væksten skal konkret bæres af flere elementer herunder onboarding af flere partnere, Dandomain-henvisningspartnere samt en styrket markedsføringsindsats. Derfor har vi indført et fordelsprogram, hvor vi tilbyder 20 procent i passiv provision til henvisningspartnere som f.eks. webbureauer, forklarer Erik Bruun.

OnPay kom til verden tilbage i 2016 og har frem til nu kørt som et sub-produkt til Dandomain, der organisatorisk hører under it-virksomheden team.blue.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY