Deel gør det nemt at udvide arbejdsstyrken globalt

Deel gør det nemt at udvide arbejdsstyrken globalt

@Redaktionen

Lavpraktiske barrierer som kontrakter og lønudbetaling står i vejen for at hyre medarbejdere i andre lande. Deel løser udfordringerne med sin all-in-one HR platform.

Lavpraktiske barrierer som kontrakter og lønudbetaling står i vejen for at hyre medarbejdere i andre lande. Deel løser udfordringerne med sin all-in-one HR platform.

This post is also available in: English

Gig-economy, freelancing og digitale nomader. Digitaliseringen har gjort det nemt for arbejdskraft og virksomheder at møde hinanden på tværs af tidszoner og landegrænser. Men når det gælder fast arbejdskraft i et nyt land går de fleste virksomheder stadig til et outcourcing-bureau, fordi der er en høj, administrativ barrierer i at ansætte i lande, hvor virksomheden ikke i forvejen er til stede.

Det vil HR-platformen fra Deel lave om på: Den tager sig af alt fra rekruttering og onboarding til kontrakter og løn på tværs af mere end 110 lande, så platformens brugere nemt kan ansætte både EOR-medarbejdere, freelancere og direkte medarbejdere i nye land.

“Markederne i Norden er ikke særligt store, så virksomhederne skal generelt uden for landets grænser. Men hvordan gør man så det? Folk begrænser sig, fordi det har været svært eksempelvis at ansætte en ny udvikler i deres eget hjemland. Men det behøver det ikke være længere,” forklarer Nicolai Dam Hansen, ansvarlig for Deel i Danmark og Finland, og fortsætter:

Nicolai Dam Hansen, ansvarlig for Deel i Danmark og Finland.

“Vi hjælper virksomheder med alt det praktiske og giver den nye medarbejder et tilhørsforhold til virksomheden, selvom den ligger i et andet land. Der kommer en masse godt ud af at samarbejde på tværs af landegrænser – der er noget inklussion i det her.”

En ny, fleksibel kultur

Deel er selv det hurtigstvoksende SaaS-startup nogensinde og lever derfor visionen om hurtig ekspansion af arbejdsstyrken globalt fuldt ud: Fra idé til over 2.000 medarbejdere fordelt over hele kloden på under fem år.

Nicolai Dam Hansen er selv et godt eksempel. Han flyttede fra Danmark til Dublin for næsten fire år siden for at starte i et job hos Linkedin. Og da han var klar til at skifte til Deel, kunne han godt både blive boende i Dublin og være ansvarlig for markederne i Danmark og Finland.

“Det handler jo ikke bare om ansættelse, men hvordan man skalerer virksomheder. Jeg ser os som en business enablement platform, fordi vi gør det muligt at hire anyone, anywhere in minutes – compliant,” siger Nicoai Dam Hansen.

Når barrierne fjernes mener han også, at et nyt arbejdsmarked for alvor kan åbne sig. Et arbejdsmarked, hvor fleksible vilkår for alle medarbejdere på tværs af landegrænser er en del af kulturen.

“Vi har længe talt om digitale nomader, men mange flere end dem ønsker sig et fleksibelt arbejdsliv, hvor de i højere grad kan arbejde hjemmefra – eller fra et andet land. Og det er lige præcis her, at Deel kan skabe værdi for både virksomheder og deres ansatte,” siger Nicolai Dam Hansen.


FAKTA: Deel’s All-in-one HR Platform

  • Deel delivers global hiring, HR, compliance and payroll in just one system.
  • The platform facilitates EOR employees, contractors and direct employees.
  • Users include small businesses as well as big companies like Klarna, Nike and Revolut with thousands of employees across the globe.
  • Learn more on https://www.deel.com/