Dette indhold er sponsoreret.

Det er de færreste, der ved hvad en SMS API er. Og du sidder nok lige nu og spørger dig selv, hvad en SMS API er. Faktisk så er der rigtig mange som bruger dem nu til dags. Det kan være alt fra skoler til flyselskaber, der bruger dem i dagens Danmark. Der er en en grund til, at så mange bruger dem. De er nemlig rigtig smarte. Så hvis du også har et firma, lige meget hvor stort det er, så kan det være en rigtig god ide at sætte dig ind i, hvad en SMS API er, og hvad du muligvis ville kunne bruge dem til. For at gøre det lettere for dig, har vi her samlet en kort guide, hvor der står al den vigtigste information om en SMS API. 

Hvad er en SMS API

For det første så er det vigtigt at forstå, hvad en SMS API overhovedet er. SMS API står for ‘Short Message Service Application Programing Interface. Det lyder måske kompliceret, men det er det faktisk ikke. Vi kender alle SMS’er, som korte tekstbeskeder vi kan sende til hinanden også uden at være forbundet til internettet. Og vi bruger faktisk API’er hele tiden. Du bruger for eksempel et API, når du linker et facebook opslag til dit firmas hjemmeside. API’er gør det nemlig muligt at forbinde et computer program med et andet computer program, så man nemt kan komme fra det ene til det andet. Selvom vi bruger API’er hele tiden, så lægger vi ikke mærke til det, fordi de arbejder i baggrunden. Det er også derfor, at der er så få, der rent faktisk ved, hvad API’er er. Nu når du har forstået, hvad et API er, så kan vi gå videre til hvad en SMS API kan. Det er faktisk meget simpel, når man forstår, hvad et API er. En SMS API gør dig i stand til at integrere SMS’er ind i din software platform. 

Hvad kan du bruge SMS API til

Du sidder nok og spørger dig selv, hvad du så skal bruge en SMS API til. Selvom man måske forstår, hvad en SMS API er og kan, så er det ikke indlysende, hvad man skal bruge den til. Men en SMS API gør dig for eksempel i stand til at automatisere at sende SMS’er ud til dine kunder. Med en SMS API kan du nemt sende flere tusinde SMS’er på en gang, uden du manuelt skal sidde og styre det. Derudover kan den også køre hele tiden, da den ikke er afhængig af, at der en der manuelt sidder og styrer SMS udsendelserne.