You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Det 11. TechBBQ – hvad du kan forvente!

@Redaktionen

This post is also available in: English

af Keyvan Thomsen Bamdej, chef for PR og kommunikation

Hjerteligt velkommen. Endelig er vi samlet igen her i København!

Jeg er virkelig glad for at se en bred repræsentation af tech-, innovations- og startup-miljøet til stede på vores årlige topmøde for at fejre det nordiske startup-økosystem endnu en gang i det, der bliver vores 11. udgave af TechBBQ.

Personligt bliver det mit syvende event, der går tilbage til min første “grilfest” i Den Kongelige Opera, da det stadig kun var et endagsevent, og da jeg var en del af en medicinsk startup.

Jeg er begejstret, beæret og stolt over, sammen med mit team, at være en del af vores blomstrende og dynamiske startup-fællesskab og være vært for jer alle sammen i to actionfyldte dage.

Som de fleste af jer ved, eksisterer TechBBQ for at støtte vores stiftere, iværksættere, risikotagere og forandringsmagere. Vi er tro mod vores mission og mål om at hjælpe vores iværksættere og sætte dem i forbindelse med de rigtige interessenter samt forsyne dem med den nyeste viden, investorer og den mest relevante talentmasse.

<em>Keyvan Thomsen Bamdej chef for PR og Kommunkation på TechBBQ<em>

Så hvad venter der dig i år, spørger du måske – og hvad er anderledes end sidste år?

Først og fremmest skal du stoppe op et øjeblik – og se dig omkring! Det, der ikke har ændret sig, er dette storslåede historiske sted. Vi besluttede at bygge videre på erfaringerne fra det forgangne år i Lokomotivværkstedet og løfte eventoplevelsen et par trin op.

Bortset fra et verdensklasse, mangfoldigt og omhyggeligt kurateret program til at inspirere hele økosystemet, giver vi igen i år alle adgang til vores networking event app “Brella”, så du kan nå ud og arrangere møder med næsten alle, du har lyst til!

Du kan tune ind på kurateret indhold af høj kvalitet på tværs af en bred vifte af emner, temaer og brancher på otte scener. Dette års hovedtema er “Entangled”, og vores håb er at “wow’e” dig med vores sceneindhold og få dig til at reflektere over din egen personlige og professionelle rejse og startup-livet generelt.

Igen i år vil vi præsentere vores initiativ til inklusion af teknologidiversitet “TechBBQueer” og konkurrencer som Hardware Startup Competition, Northstar Pitch Competition og Showcasing Startups.

Vi har også et dedikeret Life Science-område med 15 timers indhold, 30 startups fra den specifikke industri, som alle konkurrerer i endnu en hæsblæsende pitch-konkurrence.

Vi faciliterer konkurrencer, alt sammen med det formål at give vores talenter den nødvendige platform til at tale ud til et relevant publikum på en inkluderende, sikker og styrkende måde. Startup-virksomhederne kommer fra de nordiske lande, men også Baltikum, Storbritannien og Benelux – og vi ønsker jer alle held og lykke.

Ambitiøse, ligesom de startups, vi støtter, skruer vi i år op for tallene til eventet. Det gør os stolte at kunne tiltrække omkring 7.500 deltagere på tværs af begge dage fra 30+ lande; omkring 1.000 investorer, 300+ talere, 130+ medierepræsentanter – og vigtigst af alt, do’ers og trailblazers; 2.600+ startup-repræsentanter og 620+ scaleup-repræsentanter. Og lad os ikke glemme alle delegationerne og ambassaderne fra lande som Belgien, Estland, Færøerne, Finland, Island, Japan, Norge, Singapore og Sverige.

Sidste men ikke mindst, det der gør TechBBQ super unik, er jer alle sammen!

Vi ønsker at styrke enkeltpersoner, pleje fællesskaber og fremme vækst for startups og scaleups baseret på de nordiske værdier om at overvinde egoer og barrierer for at fremme åbenhed, tillid, mangfoldighed, gennemsigtighed og inklusion.

Vi mener, at disse værdier skaber det bedste miljø for aktører på tværs af startup-økosystemet til at innovere og udvikle deres virksomheder.

Vores mål er at gøre TechBBQ til den mest relevante og indflydelsesrige begivenhed i Europa og skabe evige oplevelser og møder for alle vores deltagere.

Med disse ord ønsker jeg alle en vidunderlig oplevelse, fyldt med frugtbare møder, ærefrygtindgydende samtaler, nye indsigter og en tank fuld af frisk motivation til at fortsætte det store arbejde, som jeg er sikker på, at I allerede gør.

En hyldest til vores samfunds fortsatte vækst, evigt brændende passion, mentale sundhed og succes.

Jeg håber, at du vil nyde den rå stemning i Lokomotivværkstedet – og hinandens gode selskab. Sørg også for at netværke og møde nogen, du aldrig har mødt før.

Det kan måske føre til et nyt samarbejde. Hav det sjovt!

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY