You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

Digital Revisor

Digital Revisor får millionindsprøjtning – og opadvendt tommelfinger af Skat

@mathias

Digital Revisor hjælper virksomheder med at indberette skat. Nu har de fået en millioninvestering og blevet godkendt af Skat.

Årsrapporter og selvangivelser er udtryk, som kan få tusind-meter-blikket frem hos de fleste. Dét problem vil startuppet Digital Revisor løse.

Startuppet, som vil bygge bro mellem erhvervsdrivende og lovgivningen, har nu fået et millionbeløb i investering, og blevet godkendt af Skat.

Digital Revisor blev stiftet i 2016, og siden er det blevet til blandt andet selvbetjeningsløsninger til værelses- og boligudlejning, forældrekøb samt solcelleejere. Med disse løsninger kan Digital Revisor spare de indberetningspligtige – ifølge dem selv – “flere tusinder” på revisorregninger og ikke mindst frigøre revisorerne fra rutineprægede manuelle opgaver.

3,5 millioner fra Borean Innovaiton

Innovationsmiljøet Borean Innovation har tydeligvis set et potientiale i virksomheden, for de har netop underskrevet en aftale om en investering på 3,5 millioner kroner, der skal sætte skub i virksomhedens fremtidige udvikling.

”Iværksætteren Niels Dahl er meget målbevidst, og hans store erfaring i spændingsfeltet mellem revisorfaget og softwareudvikling giver en god baggrund for Digital Revisor. Det er en branche, hvor de digitale muligheder kan udnyttes langt bedre, og vi ser et internationalt potentiale i virksomheden, som vi glæder os til at være med til at udvikle”, fortæller Thor Jespersen, direktør hos BOREAN Innovation.

Skat har godkendt virksomheden

I foråret lancerede Digital Revisor en løsning til personer, der beskæftiger sig med boligudlejning, eksempelvis via forældrekøb. Samtidig har Skat godkendt Digital Revisor som professionel rådgiver med tilladelse til at indrapportere selvangivelsestal.

Med godkendelsen kan brugere af den digitale platform indberette automatisk, og det skal være med til at danne grundlag for virksomhedens næste store skridt.

Digital Revisor håber nu at sætte gang i udviklingen af en selvbetjeningsløsning til personligt ejede virksomheder, samt små og mellemstore selskaber. Dette skal sætte det nye segment i stand til selv at skabe deres årsrapport og indberette direkte til Skat og Erhvervsstyrelsen gennem Digital Revisor.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY