You've found us in English! The English version of TechSavvy.media is currently only available in a beta version. This means, among other things, that the majority of articles are machine translated. We hope you'll still want to stick around a little longer

E-commerce platform Luxit Solgt til Temashop.dk i en strategisk bevægelse

@Adam

Efter blot fem år på markedet har det eksklusive festartikelselskab Luxit.dk skiftet hænder og er blevet en del af Temashop.dk. Nyheden kommer kun få måneder efter, at Temashop erhvervede aarhusianske ‘Party in a Box’.

Efter blot fem år på markedet har det eksklusive festartikelselskab Luxit.dk skiftet hænder og er blevet en del af Temashop.dk. Nyheden kommer kun få måneder efter, at Temashop erhvervede aarhusianske ‘Party in a Box’.

This post is also available in: English

Tilbage i oktober købte Temashop.dk ‘Party in a Box’, og nu har de igen været på opkøb i Aarhus, denne gang med købet af Luxit.dk. Ifølge pressemeddelelsen fra Temashop.dk vil Luxit-brandet blive bevaret, hvilket har været afgørende for Annette Lucca Larsen, stifter af Luxit.dk.

“Da jeg startede Luxit i 2019, var det for mig et hyggeprojekt med min enormt store passion og engagement for festpynt. Jeg havde en helt klar vision om hvilke produkter jeg ville sælge og hvordan brandet skulle fremstå. Jeg fik ret hurtigt bekræftet, at jeg havde fat i noget rigtigt, da salget eksploderede og pludselig havde jeg 30 medarbejdere ansat, et kæmpe stort lager og 500 m2 butik. Det var ikke helt planen, men det var sjovt,” skriver Annette Lucca Larsen på sin LinkedIn.

Annette Lucca Larsen har drevet Luxit alene med diverse partnere, men for at tage det næste skridt kræver det flere ansatte, hvilket ikke er det, jeg ønsker. Temashop ønsker at bibeholde brandet Luxit, som jeg har bygget op med stor kærlighed – og det gør mig glad og stolt.”

Aarhus-investoren og Hungry-stifter Morten Larsen, som også er en del af Luxit’s ejerkreds, har været involveret i virksomhedens udvikling. Ifølge pressemeddelelsen bevarer Luxit sit hovedkontor i Nørresundby og fortsætter sin drift frem til maj 2024. Herefter vil virksomheden blive fuldt integreret i Temashop.dk. Derudover fremgår det af pressemeddelelsen at Temashop ønsker at bevare brandet Luxit.

Luxit har specialiseret sig i eksklusive festartikler og pynt til store begivenheder som bryllupper, konfirmationer, barnedåb og eid. Temashop.dk ser opkøbet som en mulighed for at udvide deres sortiment og styrke deres position i Norden som en af de største inden for festartikler og kostumer.

Annette er desuden gift med Løven, Investoren og iværksætteren Morten Larsen.

Er du investor - eller bare ekstra nysgerrig?

Tilmeld dig nyhedsbrevet "Investornyt", hvor du får portrættet af Ugens Startup med ekstra baggrundsviden og en oversigt over de seneste investeringshistorier i økosystemet lige i indbakken.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

FLERE FRA COMMUNITY